DagjeWeg.NL.

Bed & Breakfast De Deel

In een oude Hierdense boerderij uit 1925 is gastvrouw Hennie Moll in 2008 Bed and Breakfast 'De Deel' gestart. Deze Bed and Breakfast kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid; er kunnen maar vier gasten terecht. Hierdoor heeft 'De Deel' echter wel een huiselijk en gastvrij karakter. Zakenmensen, rustzoekers en romantici voelen zich hier uitstekend op hun gemak.

Grote tuin

Voor de overnachting zijn er twee tweepersoonskamers. En zoals in oude boerderijen nu eenmaal gewoon was, liggen toilet en doucheruimte op de benedenverdieping en moeten deze gedeeld worden. Wat een oude boerderij niet kende, zijn de luxe LeDorm matrassen. Deze B&B haalt alles uit de kast om het je naar de zin te maken! De grote tuin zorgt met name in de zomermaanden voor veel buitenplezier en is er zelfs de mogelijkheid tot een gezellige barbecue.

Bed & Breakfast De Deel

Natuur en cultuur

De Deel ligt in een prachtige, natuurrijke omgeving waar de natuurliefhebber zeker aan zijn trekken komt. Prachtige heidevelden, groene bossen, unieke zandverstuivingen en lange zandstranden; de omgeving biedt het allemaal. Wandelen is hier een cadeautje. Ook de cultuurliefhebber kan zijn genot op. Hanzesteden als Harderwijk en Elburg staan bol van oude architectuur.

Midweek Zwaluwhoeve

De omgeving van B&B 'De Deel' heeft zoveel in petto dat een verblijf van een midweek zeker is aan te raden. Op loopafstand ligt het grote welzijnscentrum De Zwaluwhoeve. Hier kun je genieten van diverse sauna's, arrangementen, zwembaden en massages. Verder zijn het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi World in Biddinghuizen erg leuke uitstapjes voor een dagje weg. 's Avonds kom je terug in de gezellige B&B: dat is optimaal genieten. Zo zit een week zo vol!

Bed & Breakfast De Deel

Foto 1

Bed & Breakfast De Deel

Foto 2

Bed & Breakfast De Deel

Foto 3