Uitstapjes / Hierden / Bed & Breakfast De Deel

Bed & Breakfast De Deel

Cijfer 8.4 van 10 punten.8.48.48.48.4Bezoekers geven gemiddeld een 8,4. Lees de 5 reviewsgeef uw beoordeling
Bed & Breakfast De DeelBed & Breakfast De Deel

In een oude Hierdense boerderij uit 1925 is gastvrouw Hennie Moll in 2008 Bed and Breakfast 'De Deel' gestart. Deze Bed and Breakfast kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid; er kunnen maar vier gasten terecht. Hierdoor heeft 'De Deel' echter wel een huiselijk en gastvrij karakter. Zakenmensen, rustzoekers en romantici voelen zich hier uitstekend op hun gemak.

Grote tuin

Voor de overnachting zijn er twee tweepersoonskamers. En zoals in oude boerderijen nu eenmaal gewoon was, liggen toilet en doucheruimte op de benedenverdieping en moeten deze gedeeld worden. Wat een oude boerderij niet kende, zijn de luxe LeDorm matrassen. Deze B&B haalt alles uit de kast om het je naar de zin te maken! De grote tuin zorgt met name in de zomermaanden voor veel buitenplezier en is er zelfs de mogelijkheid tot een gezellige barbecue.

Bed & Breakfast De Deel

Natuur en cultuur

De Deel ligt in een prachtige, natuurrijke omgeving waar de natuurliefhebber zeker aan zijn trekken komt. Prachtige heidevelden, groene bossen, unieke zandverstuivingen en lange zandstranden; de omgeving biedt het allemaal. Wandelen is hier een cadeautje. Ook de cultuurliefhebber kan zijn genot op. Hanzesteden als Harderwijk en Elburg staan bol van oude architectuur.

Midweek Zwaluwhoeve

De omgeving van B&B 'De Deel' heeft zoveel in petto dat een verblijf van een midweek zeker is aan te raden. Op loopafstand ligt het grote welzijnscentrum De Zwaluwhoeve. Hier kun je genieten van diverse sauna's, arrangementen, zwembaden en massages. Verder zijn het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi World in Biddinghuizen erg leuke uitstapjes voor een dagje weg. 's Avonds kom je terug in de gezellige B&B: dat is optimaal genieten. Zo zit een week zo vol!

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Bed & Breakfast De Deel met een 8,4. Lees de 5 reviews van Bed & Breakfast De Deel.

Adres en Locatie

Adres: Zuiderzeestraatweg 175, 3849 AE, Hierden
Gemeente Harderwijk, streek Veluwe, provincie Gelderland
Breedtegraad/lengtegraad: 52.357826 5.685503

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
€ 30,00 p.p.
De prijs geldt voor een eenpersoonskamer inclusief ontbijt. Contante betaling gewenst!
Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 16:00 uur tot 11:00 uur.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd bij de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 12 februari 2014, disclaimer.

Reviews Bed & Breakfast De Deel

Bezoekers waarderen Bed & Breakfast De Deel met een 8,4. Lees de 5 reviews van Bed & Breakfast De Deel.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!