Samen koken bij Kookstudio Delicio
Kookstudio Delicio

Kookstudio Delicio, centraal in Nederland op de mooie Veluwe, neemt je mee op een reis vol passie en smaak. Knoop je schort voor en stroop de mouwen op! De pannen staan al op het vuur en de ingrediënten liggen klaar. Aan jou en je gezelschap de taak om er een heerlijke maaltijd van te maken. Betreed de smakelijke wereld van het koken en volg een inspirerende kookworkshop met vrienden of collega's. Teamwork!

Kook als een chef

Stap de Toscaanse keuken in en leer koken met verse seizoensproducten en kruiden. Samen maak je huiselijke gerechten en leer je je maaltijd kleurrijk te presenteren. Kies voor de Italiaanse keuken, tapas, Veluws slowfood of sushi. Bij Kookstudio Delicio draait alles om ontdekken. Leer bepaalde kooktechnieken en gebruik ingrediënten waar je nog nooit van gehoord hebt.

Koken is teamwork

Trommel je collega's op voor een inspirerende sessie in de keuken van Delicio. Leer elkaar beter kennen door samen te koken en te proeven. Samen koken is samenwerken. Ontdek en deel jullie culinaire passie! Samen koken is ook leuk voor een avondje uit met vrienden of als vrijgezellenfeest. Uiteraard ben je ook in je eentje van harte welkom of met een vriend(in) of klein groepje. Dan kun je meedoen met een workshop op open inschrijving. Deze gaan door bij deelname van minimaal vijftien mensen.

Laat je verrassen

Laat je je liever verrassen? Ga dan voor Black Box Cooking. Een kookworkshop vol creativiteit en culinaire uitspattingen. Aan het begin van de workshop krijg je een doos vol ingrediënten. Jij en je team verzinnen zelf wat jullie ermee gaan doen! Verzin een gerecht, verdeel de taken en knoop de schorten voor. Geen inspiratie? Geen zorgen, er is een kookdocent bij om al je vragen te beantwoorden.

Kookstudio Delicio in Nunspeet leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.delicio.nl

Samen koken bij Kookstudio Delicio