1

Guesthouse de Heide




Guesthouse de Heide

Luxe, comfort en heerlijk ontspannen genieten, daar draait het om bij Guesthouse de Heide in het Brabantse Oeffelt. Boek een van de luxe suites voor een weekend vol wellness of maak kennis met glamping in een van de stijlvol ingerichte houten lodges. Een weekend uit in stijl? Dan is het sfeervolle Guesthouse De Heide zeker het bezoeken waard!

Gasten beschikken over een keuken en een zeer luxe ingerichte slaapkamer. Daarnaast is er een privé-terras, een eigen whirlpool en de prachtige siertuin.

Sauna en massage

Tot rust komen is meer dan alleen slapen. In Guesthouse de Heide kunnen bezoekers helemaal ontspannen in de sauna. De sauna is groot genoeg voor vier personen en heeft ook een dompelbak en regendouches. Je kunt ook een massage reserveren.

Luxe

Ook de biljartkamer en slaapkamer zijn van alle gemakken voorzien. In de biljartkamer staat een mooie pool-biljarttafel, een leeshoekje en een stereo-installatie. De ruimte is bovendien erg gezellig ingericht. De slaapkamer heeft een kingsize bed, een open haard en een reusachtige kast.

Guesthouse de Heide in Oeffelt leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.guesthousedeheide.nl

Guesthouse de Heide
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.