Klassieke Kevertour


-advertentiepositie-



Klassieke Kevertour

Ga al rijdend en strijdend op weg door het Hollandse landschap. De Klassieke Kevertour brengt je door het idyllische Twentse landschap, al rijdend en puffend. Iedereen met een geldig B-rijbewijs gaat het authentieke 70's gevoel (her)beleven.

Er is keuze uit drie mooie routes, waarbij gereden wordt over schilderachtige landweggetjes en fraaie natuurgebieden. Met de puzzelroute op schoot rijdt u langs mooie bezienswaardigheden en treffen de Kevers uitdagende opdrachten. Ook zijn er verschillende arrangementen te boeken.

Het hele programma wordt all-inclusive verzorgd. Zo krijgt u koffie met wat lekkers, optimale begeleiding, benzine en verzekering, een puzzelroute, leuke groepsactiviteiten en volop versnaperingen tijdens de rit. Ook een terrasbezoek met drankje zijn inbegrepen. Na afloop van de Kevertour is er een prijsuitreiking. Wie wil, kan daarna nog heerlijk dineren in het aangelegen restaurant 'De Tasca'.

Klassieke Kevertour in Markelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.keveruitje.nl

Klassieke Kevertour
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.