Uitstapjes / Wapenveld / ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert

ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert

Cijfer 7.0 van 10 punten.7.07.07.07.0Bezoekers geven gemiddeld een 7,0. Lees de 2 reviewsgeef uw beoordeling
ECR Care Hotel & Resort Groot StokkertECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert

Geen gedoe met drempels of trappen. ECR Care Hotel & Resort is speciaal ingericht voor mensen met of zonder een lichamelijke beperking. Het moderne en luxe vakantieverblijf ligt tussen de prachtige bossen en heidevelden van de Veluwe in Wapenveld. Genieten geblazen dus!

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)88 328 00 50

Mensen met een zorgvraag kunnen hier samen met familie en vrienden terecht voor een zorgeloze vakantie of een langer verblijf. Gasten verblijven in comfortabele zorghotelstudio's en kunnen altijd een beroep doen op het hotelpersoneel of het zorgteam.

Het aanwezige recreatieteam stelt wekelijks een programma samen met leuke uitstapjes. Ook beschikt het centrum over een biljartzaal, bibliotheek en wellnesscentrum. Voor rolstoelgebruikers is er een vervoerservice. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Voor hen is er een kinderboerderij, een midgetgolfbaan en een speeltuin.

ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert in Wapenveld leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.ecr.eu »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert met een 7,0. Lees de 2 reviews van ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert.

Adres en Locatie

Adres: Dr. Jan van Breemenlaan 2, 8191 LA, Wapenveld
Gemeente Heerde, provincie Gelderland
Breedtegraad/lengtegraad: 52.417442 6.055380

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
€ 12,30 p.p.
Genoemde prijs is een voorbeeldprijs per persoon per nacht, gebaseerd op de prijs van een weekend met zes personen in een bungalow.
Verblijf van (minimaal) 1 nacht.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Invalidentoilet Rolstoeltoegankelijk ECR Groot Stokkert is een volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen).

Geopend met de volgende feestdagen: eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 13 april 2015, disclaimer.

Reviews ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert

Bezoekers waarderen ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert met een 7,0. Lees de 2 reviews van ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!