Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal


Klompensafari

Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. In een grote gele klomp vaar je over het water en beleef je een heerlijk Hollands dagje op het water. Of geef het stuur uit handen en verken de natuur rondom Hattem per rondvaartboot. Vadesto Outdoor Adventure organiseert de leukste uitjes op en rondom het water.

Vadesto Outdoor

Klompvaren en andere outdoor activiteiten

Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp! Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een drankje en rust even uit. Of kies voor één van de andere stoere outdoor activiteiten van Vadesto:

Ontdek de pracht van Hattem

Van vlot tot rondvaartboot en van reuzenklomp tot de grootste waterfiets ter wereld: Vadesto Outdoor Adventure heeft allerlei soorten vaartuigen voor een heerlijk dagje op het water. Hiermee kun je zelf de uiterwaarden van de IJssel verkennen. Of kom lekker bij tijdens een rondvaart. De boottocht vertrekt vanaf het Panorama Paviljoen, waar je een mooi uitzicht hebt op het historische Hattem en de omliggende natuur. Bekijk die natuur ook vanaf het water, stap aan boord voor een natuurrondvaart door het Algemene Veen en spot bevers of een ijsvogel!

Tip: van vergadering tot bruiloftsfeest, kies een arrangement bij het Panorama Paviljoen!

Klompensafari in Hattem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Varen in een reuzeklomp. Foto: Vadesto.

Een heerlijk dagje op het water! Foto: Vadesto.

Varen in een reuzeklomp. Foto: Vadesto.

Varen in een reuzeklomp. Foto: Vadesto.

Varen in een reuzeklomp. Foto: Vadesto.

Wie waagt zich op stelten? Foto: Vadesto.

Varen in een reuzeklomp. Foto: Vadesto.

Altijd leuk: waterfietsen. Foto: Vadesto.