Klompensafari
Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal

Beleef een heerlijk Hollands dagje uit in de natuur. Stap in een grote gele klomp van Vadesto Outdoor Adventure en peddel zelf door het Apeldoorns Kanaal. Of geef het stuur uit handen en verken de omgeving van het pittoreske Hattem per rondvaartboot. Vadesto organiseert de leukste uitjes op en rondom het water.

 Bezoek www.vadesto.nl

Vadesto Outdoor

Klompvaren en andere outdoor activiteiten

Vaar een prachtig parcours in de bootjes in de vorm van een reuzenklomp! Peddel rustig het kanaal af en geniet in de schaduw van de overdekte neus van een koud drankje. Of kies voor één van de andere toffe outdoor activiteiten van Vadesto:

Ontdek de pracht van Hattem

Van vlot tot rondvaartboot en van klomp tot de grootste waterfiets ter wereld: Vadesto Outdoor Adventure heeft veel verschillende vaartuigen voor een ontspannen dagje op het water. Hiermee kun je op eigen houtje de uiterwaarden van de IJssel verkennen. Of leun gewoon lekker achterover tijdens een rondvaart. De boottocht vertrekt vanaf het Panorama Paviljoen, waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt op het historische Hattem en de omliggende natuur. Bekijk die natuur ook vanaf het water, stap aan boord voor een natuurrondvaart door het Algemene Veen en spot bevers of een ijsvogel! Tip: van vergadering tot bruiloftsfeest, bekijk de beschikbare arrangementen bij het Panorama Paviljoen!

Klompensafari in Hattem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.vadesto.nl

Een heerlijk dagje op het water! Foto: Vadesto.
Een heerlijk dagje op het water! Foto: Vadesto.
Varen in een reuzeklomp. Foto: Vadesto.
Varen in een reuzeklomp. Foto: Vadesto.
Wie waagt zich op stelten? Foto: Vadesto.
Wie waagt zich op stelten? Foto: Vadesto.
Altijd leuk: waterfietsen. Foto: Vadesto.
Altijd leuk: waterfietsen. Foto: Vadesto.