Wandelen in Gent - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Wandelen in Gent - GESLOTEN

De activiteiten van wandelgids van 7CQ zijn definitief gestopt.

Dit superleuke en inmiddels ook erg populaire wandelconcept bestaat uit één grote wandellus die opgedeeld is in drie deeltrajecten (groen / blauw / rood) van telkens anderhalf uur, met start en eindpunt aan de toeristische dienst. Elk deeltraject omvat telkens zeven speciale foto's die al wandelend in de juiste volgorde moeten worden gezet. Op de achterkant van iedere fotokaart staan een historische noot, een op te lossen vraag en de instructies om de volgende foto te vinden.

De havenstad Gent is de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen en tevens één van de grootste steden van België. Lange tijd is Gent zelfs de grootste Europese stad geweest ten noorden van Parijs. De rivier Leie doorkruist de stad en zorgt vaak voor erg pittoreske plaatsen en zichten in het centrum, dat zelf werkelijk bol staat van de historische gebouwen en monumenten. Gent is werkelijk indrukwekkend, en een echte must voor iedere fanaat van stadstoerisme, en bovendien een ideale winkelstad.

Wandelen in Gent - GESLOTEN in Gent leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wandelen in Gent - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.