Uitstapjes / Echt / Karten en paintball in Limburg

Karten en paintball in Limburg

Cijfer 9.0 van 10 punten.9.09.09.09.0Bezoekers geven gemiddeld een 9,0. Lees de 2 reviewsgeef uw beoordeling
Karten en paintball in LimburgKarten en paintball in Limburg

All in Echt is een unieke locatie in de schitterende omgeving van Echt in Midden-Limburg, uitgerust met een kartbaan, bowlingbanen, een lasergame-arena, diverse paintballterreinen, een evenemententerrein en diverse themaruimten. 

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31(0)475418900

All in Echt biedt een verrassend totaalconcept voor bedrijfsfeesten, borrels, vergaderingen en presentaties.All in Echt Partycentrum

Salsa

Er zijn maar liefst acht verschillende zalen met elk hun eigen karakter en afmetingen, waardoor ze op diverse manieren te gebruiken zijn. Onder meer een salsa- en grillrestaurant, een grote zaal voor 750 mensen, een brasserie, grand café en een foyer, cafés met een onvervalste Jordanese of Limburgse sfeer, barbecue-gelegenheid en zes bowlingbanen. En ja, er kan zelf worden gepaintballd op meerdere terreinen, want ook daar heeft deze topper aan gedacht. Hoe de avond er ook uit moet zien, All in Echt heeft werkelijk alles in huis!
  • Karten
  • Bowlen
  • Paintball
  • Lasergame
  • Salsa restaurant
  • Workshops
  • Evenementen
  • En nog veel meer!
Op zoek naar een leuk avondje uit, een spannende activiteit of workshop, of een volledig op maat ontwikkeld feest of evenement? Bij Limburgs meest complete evenementenlocatie is alles mogelijk.

Karten en paintball in Limburg in Echt leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.allinecht.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Karten en paintball in Limburg met een 9,0. Lees de 2 reviews van Karten en paintball in Limburg.

Adres en Locatie

Adres: Bandertlaan 9, 6101 NL, Echt
Gemeente Echt-Susteren, provincie Limburg
Breedtegraad/lengtegraad: 51.107693 5.887936

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 15,00 p.p.
Studenten: € 15,00
Kinderen: € 15,00
Geldt voor een heat van tien minuten. Minimumlengte: 1,65 meter. Voor kinderen met een lengte van minimaal 1.40 meter tot maximaal 1.65 meter zijn er speciale kinderkarts.
Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 15,00 per persoon.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Duokarts zijn geschikt voor mensen met een beperking.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 18:00 uur tot 23:00 uur. Let op: Openingstijden gelden voor de kart-, bowling- en lasergamebaan. Woensdag vanaf 14:00 uur geopend, vrijdag tot 24:00 uur, zaterdag van 13:00 uur tot 24:00 uur en zondag van 13:00 tot 23:00 uur. Voor het kartcafé gelden andere openingstijden. Paintball dient vooraf gereserveerd te worden.

Geopend met de volgende feestdagen: onbekend.

Gesloten op de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 9 april 2015, disclaimer.

Reviews Karten en paintball in Limburg

Bezoekers waarderen Karten en paintball in Limburg met een 9,0. Lees de 2 reviews van Karten en paintball in Limburg.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!