- GESLOTEN - Toeren met een Italiaanse Vespa door Groningen




- GESLOTEN - Toeren met een Italiaanse Vespa door Groningen

- GESLOTEN - Zonder moeite scheuren de Sym Fiddle scooters en de stijlvolle Vespa's met 25 kilometer per uur door het Groningse landschap. Het uitzicht over de weilanden lijkt bijna eindeloos. En voor je het weet ben je weer in de stad Groningen. Scooterverhuur Groningen verhuurt hippe scooters voor een klein prijsje. Goede reis!

Scooter Verhuur Groningen Scooterverhuur Groningen heeft twee soorten scooters. De bekende Vespa en de retro Feddle. En extra leuk: je hoeft geen helm op. Ideaal dus voor een date met je partner! Laat de wind maar door je haren gaan.

Arrangementen

  • Picknicken
  • Chocoladeworkshop
  • Molentour
Bij Scooterverhuur Groningen zijn leuke arrangementen te boeken. Erg leuk is het Picknick Arrangement. De dag begint met een stuk Groningse koek. Daarna ga je met een Vespa en een goedgevulde picknickmand op avontuur door de omgeving van Groningen. Onderweg is het heerlijk genieten van belegde broodjes, fruitsapjes en koude hapjes. Rijd bijvoorbeeld naar de Zeedijk bij Delfzijl of stop midden in de landerijen van Groningen. Ook erg leuk is het combineren van een scootertocht met een chocoladeworkshop. Vanaf Groningen rijd je met een scooter naar het marktplein van Zuidlaren. Daar ga je aan de slag met heerlijke truffels, bonbons en chocolade.

- GESLOTEN - Toeren met een Italiaanse Vespa door Groningen in Groningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.ellewestra.nl

- GESLOTEN - Toeren met een Italiaanse Vespa door Groningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.