Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

Natuurgids Klaas Nanninga woont in zijn eigen natuurmuseum. Als groot natuurliefhebber nam hij vanaf zijn jeugd al bijzondere natuurvondsten mee naar huis. Inmiddels is zijn collectie uitgebreid met unieke natuurschatten van over de hele wereld. Het kleine huismuseum is op afspraak geopend voor groepen. Kijk je ogen uit en bewonder de gouden kauri, een opgezette draakjes, een enorme narwaltand, paradijsvogels en juweelkevers.

Nanninga verzorgt daarnaast natuurexcursies in de Nationaal Parken Lauwersmeer en Schiermonnikoog. Vogels en vlinders horen weliswaar tot zijn specialisme, maar Nanninga kan over alles in de natuur met passie vertellen. Kinderen krijgen zijn speciale aandacht tijdens workshops of kinderfeestjes. Dan wordt de microscoop tevoorschijn gehaald en kijken de jongsten gebiologeerd naar de kleinste onderdelen van de natuur.

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga in Groningen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.