Appie Baantjer Museum


-advertentiepositie-



Appie Baantjer Museum - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! In het Appie Baantjer Museum staan vitrines met daarin spullen van de bekende rechercheur Baantjer. Een groot deel van de spullen zijn afkomstig van Baantjers privécollectie. Een bijzonder museumstuk is bijvoorbeeld het enig bewaard gebleven manuscript van 'De Cock'. Andere voorwerpen als plakboeken en levensgrote foto's zijn, na een oproep, geschonken door trouwe lezers. Ook zijn er spullen van oud-agenten te zien en een replica van de bar waar De Cock en zijn assistent Vledder regelmatig te vinden waren in de televisieserie Baantjer. Het museum ligt vlakbij het voormalige politiebureau Warmoesstraat, waar Baantjer jarenlang werkte en inspiratie opdeed voor zijn boeken.

Vanuit het Appie Baantjer Museum worden leuke groepsuitjes, tours door de Jordaan en over de Wallen en feesten aangeboden. Ook is het mogelijk om een feest te geven in het Appie Baantjes Museum.

Appie Baantjer Museum in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Appie Baantjer Museum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.