Speel- en Zwemparadijs BeringerBos


-advertentiepositie-



Speel- en Zwemparadijs BeringerBos

Indoor Speel- en Zwemparadijs BeringerBos hoort bij Camping Beringerzand en biedt vermaak voor jong en oud! De kinderen kunnen klimmen en klauteren en in de overdekte speeltuin, of een baantje trekken in het verwarmde binnenbad.

Heel veel speelplezier

Kinderen beleven in het BeringerBos allemaal avonturen. Een spannende kruip- en sluiptocht tussen allerlei touwen en onder de speeltoestellen door om te ontsnappen aan rovers. Klimmen en klauteren als aapjes in de jungle, weg van de slangen. En wie is het snelst bij de ballenbak? Daarna lekker springen op de trampolines.

Het water in!

Het BeringerBos heeft ook een lekker warm zwembad met een watertemperatuur van 31 graden. Hier wanen ze zich op een tropisch eiland! Ze kunnen zelfs hun voeten laten bungelen in een warmwaterstroom. En heerlijk relaxen onder het spuitkanon.

Speel- en Zwemparadijs BeringerBos in Panningen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,95 p.p.), schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.beringerzand.nl

Foto: Limburg Marketing © Menno Morres
Foto: Limburg Marketing © Menno Morres