1

Fort de Hel: explosieven bouwen, boogschieten en schilderen


-advertentiepositie-



Fort de Hel: explosieven bouwen, boogschieten en schilderen

Vier een bedrijfsuitje, familiedag of een vrijgezellenfeest op de historische locatie Fort de Hel. Het fort uit de tijd van Napoleon is een geliefde filmlocatie en bekend van verschillende tv-programma's, waaronder de Postcode Loterij en BN de Stem. Het veelzijdige aanbod van leuke activiteiten, de ongedwongen sfeer en het heerlijke eten maken er een onvergetelijke dag van.

Met collega's, familieleden of vrienden neem je op Fort de Hel deel aan unieke en spannende arrangementen. Zoals bij het moorddiner 'Herrie in de Hel' staat Napoleon je op te wachten voor een stijlvolle ontvangst. Hij neemt je mee naar zijn eeuwenoude fort waar bij de open haard een heerlijke stamppot naar recept van kok Herman den Blijker geserveerd wordt. Tot het gruwelijk fout gaat en er een verschrikkelijke moord gepleegd wordt. Los samen met je teamgenoten het mysterie op! Stalen zenuwen, creatief denkvermogen en humor zijn essentieel.

Bijzonder dagje weg!

Boogschieten, schilderen en explosieven bouwen!

Zet je eigen vrijgezel in het middelpunt als een echte brandweerman. Bij de activiteit Brandweer Survival bouw je zelf een stofexplosie met het pizza kanon, zet je als team een waterbaan in elkaar en speel je een potje watervoetbal. Ook geniet je van een spectaculaire demonstratie met vuur. Sluit de dag af met een goed verzorgd buffet. Wil je er vooral een gezellig dagje uit van maken met collega's, dan is het bedrijfsuitje 'Hellday' een populaire keuze. Het gezellige en ongedwongen programma bestaat uit diverse activiteiten, waaronder boogschieten, puzzelen en speuren. Napoleon laat tijdens een rondleiding zien hoe zijn soldaten in 1811 op het fort leefden en in de kelder werk je samen aan een schilderij op glas. In de authentieke legerkeuken wordt ondertussen een uitgebreid warm buffet of barbecue voorbereid.

Voordelig Doe-Het-Zelf feest!

Stel zelf de ideale dag samen tegen een lage prijs met het 'Doe-Het-Zelf' feest. Voor €10,- entree p.p. en kinderen tot 12 jaar gratis (alleen op zon- en feestdagen) staat het fort een dag of een avond helemaal tot je beschikking. Organiseer zelf een leuk feest, kies een activiteit zoals paintball, karaoke, schilderen op glas of boogschieten en nodig Napoleon ook uit! Eten mag zelf geregeld worden, maar kan ook door de catering van het fort verzorgd worden.

Fort de Hel is altijd open voor fietsers, wandelaars of andere bezoekers. Drink een lekker bakje koffie uit 1811 en vraag Napoleon om een bevlogen uitleg over de historische locatie en de natuur eromheen.

Fort de Hel: explosieven bouwen, boogschieten en schilderen in Willemstad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.fortdehel.nl

Fort de Hel: explosieven bouwen, boogschieten en schilderen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.