1

Hotel Restaurant Landgoed Montferland


-advertentiepositie-



Hotel Restaurant Landgoed Montferland

Dit uitstapje bestaat niet meer. Verblijf op de hoogste top van de heuvels van Montferland. Hotel Restaurant Landgoed Montferland is gebouwd op een duizend jaar oude, archeologisch beschermde vestingheuvel. Het hotelgedeelte is klein, met in totaal acht kamers, maar de zalen die horen bij het pand zijn ruim en hebben een mooie klassieke uitstraling. Eén van de zalen, de Jachtkamer, dateert zelfs uit 1699.

Restaurant Graaf van den Bergh serveert seizoensgerechten en heeft een uitgebreide wijnkaart. Of kies zelf een bijpassende fles wijn uit de oude wijnkelder. In de buurt zijn talloze mogelijkheden voor leuke uitstapjes, zoals het bezichtigen van Kasteel Huis Bergh, de oudste molen van Nederland en diverse boottochten. Of doe de Montferlandse Toppen Wandelroute en beklim achttien Montferlandse heuvels.

Hotel Restaurant Landgoed Montferland in Zeddam leent zich ook goed voor een weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Hotel Restaurant Landgoed Montferland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.