1

Beleef de magie van kerst in de Orchideeën Hoeve




Beleef de magie van kerst in de Orchideeën Hoeve

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 9 t/m 26 december 2014 stapt u in de Orchideeën Hoeve een magisch kerstfeest binnen dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste overdekte kerstevenementen van Nederland. Met onder andere een geheel overdekte Hollandse kerstmarkt, de meest prachtige kerstversiering, swingende koren, heerlijke gerechten en een prachtig verlichte route door de tropische tuinen die altijd doet verwonderen, stapt u op dit adres een unieke kerstbeleving binnen die u niet snel zult vergeten!

Hollandse kerstmarkt
Het bruisende hart van dit unieke kerstevenement is de kerstmarkt van 9 t/m 23 december, die bovendien gratis toegankelijk is. Op deze geheel overdekte markt kunt u lekker struinen langs allerlei kraampjes met Oudhollandse producten en leuke snuisterijen, genieten van heerlijke gerechten en mee swingen met live muziek en koren… daar gaat toch ieder kersthart sneller van kloppen? Kijk voor alle standhouders en het volledige programma op www.orchideeenhoeve.nl

Stralender dan ooit
Ook in de overdekte tropische tuinen van de Orchideeën Hoeve is het volop kerstfeest. Wandel langs verlichte tropische huisjes en bruggetjes, voer de vogels en vissen en geniet van de warmte in de mooiste vlindertuin van Europa. De kinderen kunnen op pad met een avontuurlijke speurtocht en lekker ravotten in het Mangrovebos Speelparadijs; een waterrijke binnenspeelplaats met schildpadden.

Betoverende avondopeningen
Maar er is nog meer! Zo biedt de Orchideeën Hoeve in haar winkel een ruim assortiment klassiek, modern en hip kerstbloemwerk aan om de kerstsfeer in huis compleet te maken, kunt u meedoen aan (inloop)workshops en demonstraties en worden er als piek op de decembermaand zes betoverende kaarsjesavonden georganiseerd.

Tijdens deze avondopeningen op 11, 12, 13, 19, 20 en 21 december van 17.00 tot 21.00 uur toveren duizenden kaarsen, talloze lampjes, lantaarns en sfeervol verlichte fonteinen de tropische tuinen om tot een waar lichtjesfeest. Entree: € 3,- (kinderen t/m 12 jaar gratis).
Op vertoon van een geldig dagentreebewijs toegang gratis.

De Orchideeën Hoeve is voor jong en oud het uitje voor wie kerst echt wil beleven!

Voor groepen vanaf 10 personen biedt de Orchideeën Hoeve speciale arrangementen met groepskorting. Kijk voor meer informatie en het volledige decemberprogramma op www.orchideeenhoeve.nl of bel met 0527-202875.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Beleef de magie van kerst in de Orchideeën Hoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.