Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve
Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve

Ben jij gek op avontuur? Dan mag jij het paasweekend, van vrijdag 14 tot en met maandag 17 april, in de Orchideeën Hoeve niet missen! Op Goede Vrijdag worden de deuren naar het splinternieuwe Jungletheater geopend en kun je het hele weekend de gloednieuwe Jungleshow bewonderen. Daarnaast is de natuur in het tropische park op haar paasbest en bezorgen duizenden vlinders, ‘zwevende’ bloemen, ondeugende aapjes en verliefde schildpadden jou een onvergetelijke dag!

Nieuw! Jungletheater
Op Goede Vrijdag opent de geheel overdekte Orchideeën Hoeve de deuren naar het splinternieuwe Jungletheater. In deze kersverse showruimte waan je je even in een tropisch regenwoud, waar je een goedgemutste ontdekkingsreiziger tegenkomt. Vanaf de boomstamzitjes neemt de jungledeskundige jong en oud mee in een spannend verhaal over vleesetende planten, giftige vlinders en reusachtige slangen. De show is op vertoon van een geldig dagentreebewijs gratis bij te wonen op vr. 14 april om 14.00 uur, zaterdag 15 april om 11.30 en 14.00 uur en op eerste en tweede paasdag om 11.30, 13.30 en 15.00 uur.

Geheel overdekt park
Na de oerspannende show is het tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan in het geheel overdekte tropische park. Ga samen met Berry Banaan op avontuur met de speurtocht of volg de kronkelende junglepaden die jou langs de meest prachtige planten en dieren uit de tropen leiden. Voer samen met jouw gezin de clowneske papegaaitjes, droom weg in de nieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin en laat je junglehart sneller kloppen in de waterrijke speeltuin.

Het hele paasweekend is de Orchideeën Hoeve geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.