1

WILDnights




WILDnights

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens WILDnights struin je door de mysterieus verlichte jungle en vaar je in de schemer van de avond over Rimbula River. Verderop warm je op bij het kampvuur en rooster je je eigen marshmallows. Maak een extra spannende rit in het donker in de achtbaan en geniet op de foodpleinen van de lekkerste hapjes en drankjes. Dwaal tussen de besneeuwde kerstbomen en spot ijsberen, sneeuwuilen en bevers in het donker. Zorg dat je erbij bent!

Ook voor kinderen is een bezoekje aan WILDnights een onvergetelijke belevenis. Word als dier geschminkt met blacklight en geef zelf licht tijdens de glow-in-the-dark wandeling door Fantasy Forest. Dwaal in het sfeervolle doolhof vol besneeuwde kerstbomen en geniet van duizenden lichtjes. Ga jij ook een rondje schaatsen vlakbij de ijsberen?

Al zes edities lang wordt WILDnights afgesloten met een spectaculaire licht- en lasershow. Nieuw deze editie is dat dit hoogtepunt van WILDnights meerdere keren per avond gaat draaien: om 19.30 en 21.00 uur (tijden onder voorbehoud).

 Bezoek www.wildnights.nl

WILDnights
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.