Den Helder


-advertentiepositie-



Den Helder

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Den Helder verwelkomt voor de zesde keer het lichtfestival 'Helder Licht'. Elke avond kun je genieten van dit gratis toegankelijke evenement dat de stad transformeert in een betoverende nautische omgeving met dertien unieke lichtkunstwerken. De kunstwerken, met een nautisch thema, zijn speciaal voor Den Helder gemaakt en brengen de stad in de schijnwerpers.

Bezoekers kunnen een 2 km lange wandelroute volgen, beginnend bij de Watertoren, door het stadspark, de Keizerstraat en over de voormalige Rijkswerf via de Beatrixstraat. Een hoogtepunt van 'Helder Licht' is de projectie op de onderzeeër De Tonijn bij het Marinemuseum.

Naast de betoverende lichtkunstroute zijn er diverse aanvullende activiteiten gepland, waaronder de jaarlijkse 'Lichtjesloop' van Sportservice Den Helder, verlichte schepen in de Museumhaven van Willemsoord, en een muziek- en poëzie-evenement. Tevens worden er rondleidingen en fotocursussen aangeboden.

Mis deze kans niet om Den Helder te ervaren in een schitterend licht. 'Helder Licht' is een unieke bestemming voor een betoverende avond uit.

 Bezoek www.denhelder.online

Den Helder
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.