1

Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt




Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vijf dagen lang genieten van het buitenleven op Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt. Het thema dit jaar is 'lekker landelijk!'

Met 3 euro korting naar de Landgoedfair? Print de kortingsbon uit!

Heerlijk buiten eten, van de (stenen) barbecue of uit pizza-oven. De Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt doet mee aan de nieuwe trend van het buiten koken. Behalve de mooiste ovens, barbecue's en ketels bewonderen, kunnen bezoekers zelf aan de slag tijdens een spannende wedstrijd. De deelnemers koken met vooraf onbekende ingrediënten een smakelijk gerecht in een ketel. Wie heeft het meeste improvisatietalent?

Voor de tuin

Op de fair is nog meer te vinden om optimaal te genieten van het buitenleven. Verschillende planten, hekwerken, tafellinnen en brocante: alles om de tuin om te toveren tot een lustoord. Ook op culinair gebied vinden bezoekers van de Landgoedfair inspiratie. De Culinaire Weide is gevuld met heerlijke producten, zoals biologische wijnen, nougat, ham, thee en taartjes. Voor elk moment van de dag iets te eten.

Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt

Landgoedfair voor het hele gezin

Ook kinderen en mannen vinden hun weg op de Landgoedfair. Kinderen laten zich schminken of zetten hun handjes in chocola. Stoere mannen kijken toe hoe Anton Klijnsmit met een kettingzaag en hout de mooiste kunstwerken maakt.

 Bezoek www.marienwaerdt.nl

Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.