Lunchen met een dinosaurus!

Bied op de meest excentrieke uitstapjes bij Museum Naturalis

Naturalis en Serious Request: bijzondere veiling! Redactioneel door

archief oud artikel 9 december 2011 Opmerkelijk Leiden, Zuid-Holland Doe mee aan de bijzondere veiling van Museum Naturalis voor Serious Request van 3FM en het Rode Kruis. Wie eet er straks onder het skelet van een echte dinosaurus of krijgt een persoonlijke rondleiding van de directeur door de afgesloten collectietoren? Ga creatief aan de slag en richt een eigen tentoonstelling in bij het museum met duizenden bezoekers. Bied ook mee op deze bijzondere uitstapjes!

Breng een bod uit op deze excentrieke belevenissen bij Museum Naturalis in Leiden. In dit rariteitenkabinet is werkelijk niets te gek! De opbrengst van de veiling gaat naar Serious Request, een initiatief van radio 3FM en het Rode Kruis. Enkele DJ's van het radiostation sluiten zich vrijwillig op in een glazen huis om geld op te halen voor moeders die er alleen voor staan door de oorlog. Dit zijn er wereldwijd meer dan tien miljoen. Naturalis helpt door unieke aanbiedingen te veilen.

Lunch onder de dinosaurus

In een grote ruimte van het museum staat de Camarasaurus. Een echte dinosaurusskelet van maar liefst achttien meter hoog! De hoogste bieder krijgt een unieke lunch geserveerd voor twee personen, onder het skelet dat vijf ton weegt. Bieden vanaf €100,-.

VIP rondleiding door de collectietoren

Kom een kijkje nemen in de afgesloten collectietoren. Publiek komt hier nooit, maar collectiedirecteur René Dekker maakt een uitzondering voor Serious Request. Hij neemt maximaal tien personen mee met een rondleiding van een uur. Hier vind je de oudste en uitgestorven dieren uit het museum en dieren die nog door Captain Cook verzameld zijn in 1770. Doe een bod en wie weet sta je straks oog in oog met de grootste mammoetcollectie ter wereld. Bieden vanaf €500,-.

Eigen tentoonstelling in Naturalis

Stel zelf een tentoonstelling samen in Naturalis. De zelfingerichte vitrine komt te staan op een prominente plek dichtbij de entree van het museum, waar elke bezoeker langskomt. De tentoonstelling wordt geopend door de directeur in aanwezigheid van maximaal dertig genodigden en blijft een week staan. Bieden vanaf €1000,-.

Ontdek meer bijzondere uitstapjes in Leiden.

Laatst gewijzigd: 2011-12-15 10:53:32 · Gepubliceerd: 2011-12-09 16:23:03 - 638