1

Dagje weg met Serious Request

Steun Serious Request en doe mee met leuke uitjes

Serious Request op DagjeWeg.NL Redactioneel door

archief oud artikel 15 december 2011 Cultuur Leiden, Zuid-Holland Geld doneren aan een goed doel en leuke dingen doen? Je vangt twee vliegen in één klap met de acties van Serious Request. Doe mee met een workshop memoborden maken, ga lekker eten voor het goede doel of laat je voeten eens flink verwennen. Kom in actie voor Serious Request!

Eet smakelijk!

Heerlijk eten en tegelijk het goede doel steunen! Beter kun je je avond niet besteden. Spijs & Dranklokaal Anderz doneert van iedereen die reserveert onder vermelding van Diner voor Mama 10% van de totale eindrekening! Café Anderz bevindt zich op het Mercatorplein in Amsterdam. "Gezellig, persoonlijk, lekker eten, maar net iets anderz", dat is het motto can Café Anderz. Ontdek nu zelf hoe anders tijdens een etentje en je bent ook nog eens goed bezig voor anderen.

Relaxmomentje

In deze drukke tijden kan iedereen wel een uurtje gebruiken om te relaxen. Laat daarom eens je voeten verwennen bij Total Footcare. Pedicuresalon Total Footcare in Leiden geeft u € 2,50 korting en doneert ook € 2,50 van elke behandeling aan 3FM Serious Request. "Je voeten dragen je lichaam je hele leven", vertelt Total Footcare. Die kunnen dus wel eens een extraatje gebruiken!

Gouden keeltje

Heb jij een gouden keeltje? Kom dan op vrijdag 23 december naar Leiden. Daar zingen de leden van Collegium Musicum tussen 09:00 uur en 21:00 uur non-stop meerstemmig kerstliedjes. "Met de kerstliedjesmarathon laten wij onze stem horen voor de moeders die er alleen voor staan door oorlogen", vertelt Collegium Musicum. Geniet van de prachtige liederen of zing gewoon een paar noten mee!

Twee handjes op de vloer

Het is in Leiden één groot circus en daar helpen de turners van KUNST uit Nijmegen ook zeker een handje aan mee, of twee. Dinsdag 20 december houden de turners een handstandmarathon. Zodra er één persoon in handstand staat begint de teller te lopen. Als deze persoon het écht niet langer meer volhoudt begint de volgende persoon in handstand te staan. En daarna de volgende, enzovoorts. Zo blijven er altijd twee handjes op de vloer. Steun de actie!

Hippe memoborden

Een zelfgemaakt memobord is helemaal hip! Wil je er ook één? Doe dan mee aan de workshop memoborden maken en steun het goede doel. De workshop kost € 25,- per deelnemer en dit bedrag gaat in zijn geheel naar Serious Request. Het materiaal is gratis. De workshop vindt iedere eerste maandag van de maand plaats.

DagjeWeg.NL steunt Serious Request!

Laatst gewijzigd: 2011-12-28 11:39:39 · Gepubliceerd: 15 december 2011 - 335