Origineel bedrijfsuitje bij roofdierenopvang Pantera

  Nieuws door

archief oud artikel 28 augustus 2008 Nijeberkoop, Friesland Ieder jaar halen bedrijven de beste ideeën uit de kast om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Helaas stranden velen bij een cursus boetseren of vliegtuigjes vouwen. Roofdierenopvang Pantera verwelkomt deze ongeluksvogels met een workshop 'Train-een-Tijger'.

In vijf uur tijd leren deelnemers roofdieren als tijgers en panters te trainen. "Mijn bureau heeft als doel om mensen dichter bij wilde dieren te brengen", vertelt Marco Westerhof van projectbureau WildWorld, die het programma heeft bedacht. "Dit past binnen ons concept." Het contact met de dieren gebeurt uitsluitend vanaf de buitenkant van de dierenverblijven.

" Wie genoeg drinkt, krijgt gratis een kater mee naar huis."

In de Friese roofdierenopvang Pantera leven tachtig grote katachtigen. De dieren komen bij circussen en dierentuinen vandaan. Pantera probeert de dieren te herplaatsen. Lukt dit niet, dan slijten ze hun oude dag in de opvang.

Bij een schildercursus krijgen cursisten een eigen schilderij mee naar huis, bij karten een medaille of beker. Gelukkig ontvangen deelnemers van de workshop 'Train-een-Tijger' ook een leuk presentje. Wie genoeg drinkt, krijgt gratis een kater mee naar huis.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-08-28 15:09:32 - 1537

Dit past bij 'Train een tijger'