1

Genieten van de Brabantse bossen

Vakantiepark Dierenbos is een eigen wereld

Vakantiepark Dierenbos Redactioneel door

archief oud artikel 15 november 2010 Den Bosch, Noord-Brabant Kom genieten van de Brabantse bossen in vakantiepark Dierenbos! Het park is helemaal gepimpt met het dierenbosthema. Dat betekent dat er zo ineens een dier voor je deur kan staan. "In het park zijn namelijk in 2008 damherten uitgezet", vertelt woordvoerster van Libema Vakantieparken Carolien De Milliano.

Dassenhuisjes

Vakantiepark Dierenbos, voorheen Vinkeloord, is helemaal gerestyled. Het park en de vakantiewoningen hebben nu een bosthema. "Zo hebben we de fazant, damhert, vossen en dassenhuisjes", aldus De Milliano. De dieren uit het thema zijn, met een beetje geluk, ook allemaal terug te vinden in het vakantiepark. Nu al enthousiast? Boek dan meteen een huisje! Naast deze gezellige huisjes zijn er ook boomhutten te huur. Dichter bij de leefwereld van de dieren kun je niet komen.

Boek een huisje in het Dierenbos!

Aanbieding: breng de kerstdagen met het hele gezin door in een Jungalow op Vakantiepark Beekse Bergen.

Nieuw thema

Het Afrikathema in vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek bleek zo'n succes dat Libéma ook bij Vakantiepark Vinkeloord koos voor een thema. De gasten hadden vorig jaar inspraak op het nieuwe thema. Na duizend interviews bleek het thema 'Dierenbos' favoriet. De dieren, boswachters en natuur staan centraal. Dit thema is doorgevoerd tot aan de inrichting van de bungalows, maar is ook terug te zien in de vormgeving van het park. Er zijn nieuwe speeltoestellen en activiteiten voor de kinderen, zoals een grote speeltuin in het Dierenbosthema. "Maar", zo zegt directeur Jan Blijenberg, "het thema is zodanig doorgevoerd dat het park zowel gezinnen met kinderen als volwassenen aanspreekt".

Oog in oog met een hert

Kinderen kunnen tijdens een heerlijk spelletje verstoppertje, ineens oog in oog staan met een hert. Wat is er nu spannender dan dat. Daarnaast ligt het park dichtbij het Sportiom 's-Hertogenbosch. Hier kan iedereen naar hartenlust zwemmen en schaatsen. Ook de Tilburgse kermis is een leuk uitstapje in de buurt. Proef de natuur in vakantiepark Dierenbos en word één met de dieren.

Laatst gewijzigd: 2021-03-01 18:04:42 · Gepubliceerd: 15 november 2010 - 10391