Nederland viert Sinterklaasfeest

Sinterklaas op DagjeWeg.NL |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Vanaf 17 november 2012 is de Sint weer in het land!

17 november 2012 Cultuur Dordrecht, Zuid-Holland Hoor wie klopt daar kinderen? Hoor wie tikt daar zachtjes tegen het raam? Het is Sinterklaas! Vanaf 17 november 2012 loopt hij weer over onze daken. Heel het land viert feest en DagjeWeg.NL zet de leukste feesten op een rij.

Sinterklaasfilm

LANDELIJK – Dit jaar is er weer een hilarische Sinterklaasfilm te zien op het witte doek. Deze film 'Sint & Diego: De magische bron van Myra' is weer bomvol met bekende Nederlanders, zoals Kathleen van K3 en Jada, de dochter van Marco Borsato. In dit nieuwe verhaal stuurt Sinterklaas zijn Pieten terug naar zijn geboorteplaats Myra, omdat hun magische krachten opraken. Die magische krachten hebben de pieten hard nodig want die geven hen juist de mogelijkheid al hun kunstjes en capriolen uit te halen... Hoe loopt dit af?

Het Club van Sinterklaas Feest

ROTTERDAM – De Sint is bijna jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! Gelukkig is het 1 december 2012 weer zover: Het Club van Sinterklaas Feest in de Rijnhal Arnhem. Nicolette van Dam maakt er samen met Ali B, Charly Luske, Keet! en andere topartiesten één groot feest van. Naast Sinterklaas zijn natuurlijk alle bekende pieten zoals Muziekpiet, Testpiet, Profpiet, Kluspiet, Hoge Hoogte Piet, Hokuspokuspiet en Hulppiet aanwezig en wordt het één grote gezellige boel!

Sinterklaas in de achtbaan

WASSENAAR – Sinterklaas is niet bang voor een looping meer of minder. Daarom komt hij twee weekenden langs op het Landgoed van Duinrell. Het is feest op 24 & 25 november en op 1 & 2 december 2012. De goedheiligman en zijn Pieten maken er samen met de bezoekers één groot feest van. Tijdens het SiSaSinterklaasconcert zetten zangeres Sita, en de Discopieten de boel op z’n kop met de grootste Pietendisco ooit! Daarnaast kun je even binnenkijken in het huis van Sinterklaas of kun je op de foto met Amerigo. Ook zijn er een paar leuke attracties van Duinrell geopend, zoals de Kikkerachtbaan en de zweefmolen.

Haal de pepernoten maar alvast in huis en vier het gezelligste feest van Nederland! Kijk voor nog meer leuke Sinterklaasactiviteiten op onze Sinterklaaskalender.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-12-05 11:09:31 · Gepubliceerd: 2009-11-02 13:33:36 - 3324