1

Drijf In-bios in Zeeland

Filmpje kijken aan de Zeeuwse kust

Nieuws door

archief oud artikel 10 augustus 2010 Toerisme Renesse, Zeeland Met de voeten in het zand, het zacht ruisende geluid van de zee in je oren en een heerlijke film op het witte doek. Waar vind je het nog? Nou: aan de Zeeuwse kust.

Het Natuur- en Recreatischap de Grevelingen organiseert samen met Outdoor Cinema een Drijf In-bioscoop. Bezoekers kunnen in het gebied rondom Nieuw Middelplaathaven aan de Grevelingen genieten van mooie films, zee, strand en sterren.

De eerste film - The Big Lebowski - draait op vrijdagavond 13 augustus. Deze start kort na zonsondergang om 21.30 uur. De doldwaze komedie draait om persoonsverwisselingen, frustratie en doorzettingsvermogen. De avond erna is er weer genoeg te zien: dan draait om dezelfde tijd en op dezelfde plaats een thriller: Dead Calm.

Toegang tot de Drijf In-bios is gratis. Volgens de organisatie is het vanwege de grootte van het projectiescherm mogelijk de film zowel vanaf het meer als vanaf het strand te bewonderen.

Mocht het onverhoeds gaan regenen of zeer hard gaan waaien (vanaf windkracht vijf) dan wordt de Drijf In verplaatst naar donderdag 19 en vrijdag 20 augustus.

De mooiste bioscopen van Nederland: allemaal staan ze op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-08-09 16:59:12 - 579

Dit past bij 'Drijf In-bios in Zeeland'


-advertentiepositie-