Daten met een skileraar

SnowWorld Landgraaf |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Zwitserse wintersport in #SnowWorld Landgraaf

15 november 2010 Sport Landgraaf, Limburg Voor een Zwitserse wintersport hoef je niet ver te reizen. Zwitserland komt dit weekend naar SnowWorld in Landgraaf, voor een stevig staaltje wintersport. Kom speeddaten met een skileraar en beleef de spannende voorrondes van het WK Velogemel oftewel skifietsen.

Zwitserland Toerisme tovert SnowWorld op 20 en 21 november om tot een Zwitsers wintersportoord. Op zaterdag 20 november geven de Zwitserse Flying Ski Instructors spontaan mini-skilessen. Vraag de skileraar voor een date of wacht op een uitnodiging. Het is een speeddate, want na één afdaling is de les voorbij.

Op zaterdagavond om 19:30 uur beginnen de voorrondes van het WK Velogemel. Dit zijn houten skifietsjes, waarmee de deelnemers zo snel mogelijk een parcours afleggen. En natuurlijk eindigt een dag wintersportplezier met een flinke après-ski!

Familiedag

Kinderen beleven een heerlijke winterdag op zondag 21 november. Samen met sint-bernardshonden op de foto en een ontmoeting met de Sint staan op het programma.

Alles voor een geslaagde wintersportvakantie vind je op DagjeWeg.NL! Lees ook: Gipsvlucht vanuit Zoetermeer.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-11-15 17:18:35 - 243