1

Logeren op een geitenboerderij

Het Betere Boerenbed breidt uit

Vakantie bij de boer Nieuws door

archief oud artikel 11 februari 2011 Natuur Wijdenes, Noord-Holland Overnachten op een echte boerderij, waar boer en boerin het bedrijf nog volop runnen. Het Betere Boerenbed biedt iedereen die mogelijkheid. En inmiddels al op veertien boerderijen verspreid over Nederland! De nieuwste overnachtingsmogelijkheid is bij geitenboerderij De Groene Hoeve.

Liefhebbers van geiten en geitenkaas zijn op de juiste plaats bij de biologische geitenboerderij De Groene Hoeve. Deze kleinschalige boerderij met kaasmakerij wordt gerund door Cees en Niki Groenendijk. Zij proberen samen een aantal parttime hulpboeren, met lichte zorgindicatie, zelfvoorzienend en duurzaam te boeren. Daarbij horen een kruidentuin en een klein winkeltje.

Gasten logeren een in BoerenTent met uitzicht over de dierenweides. Iedereen kan meehelpen op de boerderij, door bijvoorbeeld de geiten te voeren, geitenkaas te maken en paarden voeren. Ook kun je voor een week een eigen konijn of een kippenhok met kippen reserveren. Dat maakt de boerenbeleving beslist compleet.

Lees Vakantie bij de boer en ontdek meer overnachtingsmogelijkheden op het platteland!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 11 februari 2011 - 999