1

Maak de bospaden onveilig!

Een stoere rit door de de omgeving van Arcen

Avontuur in Arcen Nieuws door

archief oud artikel 23 september 2011 Natuur Arcen, Limburg Tussen de Maas en de Duitse grens ligt het mooie park Maasduinen. Het uitgestrekte natuurgebied van duizenden hectare, is door bossen, meren, heiden en stuifduinen omgeven. De perfecte plaats voor een lekkere wandeling, fietstocht of een Avontuur in Arcen.

Het natuurgebied in en rondom Arcen is de ideale plek om bospaden onveilig te maken, te scheuren door de bochten en de waterplassen. Maar kijk ook goed om je heen, wie weet spot je dieren! Van veel voorkomende beestjes tot de meer zeldzame soorten. Misschien kom je wel de gladdeslang tegen, een kleine slangensoort die maximaal tachtig centimeter lang wordt. Of de geelgors, een vogel die te herkennen is aan zijn gele kop. En er is ook een klein kansje dat je een vos ziet.

Arcen en omgeving is een bezoekje waard. Trek erop uit en beleef de meest actieve uitstapjes. Avontuur in Arcen organiseert onder andere een jeepsfari door de Limburgse bossen. Laat het zand om de jeep stuiven en de waterplassen omhoog spatten. Zorg ervoor dat, als de rit erop zit, de auto zo smerig is als het maar kan. Sneeuw, regenbuien of stralend weer? Met de 4-persoons terreinauto is het mogelijk om elk seizoen zo'n stoere rit te maken.

Maak kans op een jeepsafari ter waarde van honderd euro!

Doe mee aan de DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Is dit avontuur iets voor jou? Maak dan kans op een jeepsafari ter waarde van honderd euro! Vind DagjeWeg.NL op Facebook leuk en schrijf je in voor de prijsvraag. Als je DagjeWeg.NL leuk blijft vinden én je hebt je een keer ingeschreven voor een prijsvraag, dan maak je iedere week kans op nieuwe dagjes weg tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon.

Laatst gewijzigd: 2011-09-23 15:38:14 · Gepubliceerd: 23 september 2011 - 461