Lik je vingers af bij restaurant Oud Sluis

Het beste restaurant van Nederland is bekend!

Dagje weg in Zeeland Nieuws door

archief oud artikel 27 oktober 2011 Trends Sluis, Zeeland Zin in echt een bijzondere eetbeleving? Schuif dan aan bij de stijlvolle tafels van restaurant Oud Sluis in Zeeland. Het restaurant van topchef Sergio Herman is uitgeroepen tot beste restaurant van Nederland. "We genieten van een gastronomische hemel op aarde. Oud Sluis blijft opnieuw nummer 1", zegt de redactie van restaurantgids Lekker. Je moet wel even geduld hebben, want de wachtlijst is soms maandenlang maar volgens kenners wereldwijd is het de moeite waard.

De Zeeuwse omgeving inspireert topchef Sergio Herman ongetwijfeld bij zijn dagelijkse zoektocht naar het perfecte gerecht. Op zijn menukaart staan dan ook verrassende visgerechten. Denk bijvoorbeeld aan een gelei van langoustines met een emulsie van limoen-verveine en dragonachtige anise blossomcress. "Nooit zal de evolutie van de keuken stoppen", schrijft hij op de website van restaurant Oud Sluis. "Elke dag opnieuw zijn wij bezig met het verder perfectioneren van wat wij de dag daarvoor realiseerden. Zo evolueer je gestaag tot iets dat vernieuwend en verfrissend is."

"Genieten van een gastronomische hemel op aarde. Oud Sluis blijft nummer een!"

Onvermoeibare creativiteit

Vernieuwend is hij zeker volgens restaurantgids Lekker die elk jaar een top honderd van beste restaurants in Nederland samenstelt. "De passie, de innovatieve keuken, de onvermoeibare gedrevenheid en creativiteit van Oud Sluis kent geen grenzen", schrijft Lekker in haar verslag. "Superchef Sergio Herman gáát maar door, zijn inzet kent geen limiet, zijn zoektocht naar nieuwe smaken en texturen zijn eindeloos, zijn speelruimte onmetelijk." Nieuwsgierig geworden? Zet je naam op de wachtlijst en wie weet kun je over een paar maanden zelf proeven wat Oud Sluis zo bijzonder maakt.

Ontdek meer leuke restaurants in Zeeland.

Laatst gewijzigd: 2011-12-05 17:04:38 · Gepubliceerd: 27 oktober 2011 - 565