Doe mee: de hele week jazz in Leiden

Jazzweek Leiden 2015 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

De Leidse Jazzweek is begonnen!

19 januari 2015 Cultuur Leiden, Zuid-Holland Deze week swingt heel het centrum van Leiden. De Leidse Jazzweek is namelijk begonnen! Geniet van een heerlijk jazzconcert of doe mee met de kroegentocht.

Bijzondere jazz

Het is weer januari en dat betekent dat Leiden traditiegetrouw in het teken staat van de Jazzweek Leiden. In allerlei zalen en cafés in Leiden geniet je van bijzondere jazzconcerten. Hoogtepunten zijn de concerten in de Stadsgehoorzaal. Artiesten die op de planken staan, zijn onder andere Sven Rozier, Men in Blues en Ruud de Vries & Funky People. Vind hier het hele programma van de Leidse Jazzweek.

Kroegentocht

Natuurlijk hoort er ook een kroegentocht bij, die wordt dit jaar op woensdag 21 januari gehouden. In totaal doen er ruim dertig kroegen mee. In de meeste kroegen en cafés is tot 02:00 uur 's nachts live jazz te horen. Soul en jazz uit het diepe Amerikaanse zuiden, bigbands met groove en jazz met etnische invloeden: je hoort het hier allemaal.

Praktische informatie

Jazzweek Leiden 2015
Van 19 tot en met 25 januari 2015, de concerten zijn 's avonds te horen.
Toegang gratis.

Vind alle jazz-activiteiten op de kalender van DagjeWeg.NL.
Foto 1. Traditiegetrouw barst er een jazz-spektakel los in Leiden, tijdens de derde week van januari. Geniet mee! Foto: Jazzweek Leiden
Foto 2. Geniet van prachtige jazzconcerten! Foto: Flickr.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-01-21 08:55:06 · Gepubliceerd: 2012-01-23 11:11:25 - 286