Spring in het veld!

Dagje weg met Pasen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Laat de koeien naar buiten springen op Open Boerderijdag

9 april 2012 Natuur Nijkerk, Gelderland Dans met de koeien in het weiland! Tijdens de Open Boerderijdagen van Campina wordt gevierd dat het voorjaar is. Bij boerderijen verspreid door Nederland gaan de koeien voor het eerst dit jaar dansend de wei in. Kom ook dit leuke spektakel bekijken en geniet van een dagje op het platteland.

Kom naar de Open Boerderijdagen van Campina en verschillende boerderijen in Nederland. Vorm een erehaag voor de blijde koeien die voor het eerst dit jaar weer het frisgroene weiland in mogen. Dit gaat gepaard met veel gekke sprongen en vrolijk loeien. Op tweede paasdag gaan om klokslag 12:00 uur de koeien weer dansend naar buiten.

Koeien, picknicken en schminken

Rondom de vrolijke happening worden leuke activiteiten georganiseerd. Laat je schminken als een echte Hollandse koe, geniet van een picknick in het open veld of proef van lekkere verse melk. Verspreid door het hele land doen boerderijen mee aan de open dag. Van Zeeland tot Friesland. Zoek een boerderij bij jou in de buurt met deze handige zoekmachine: Zoek een boer.

Ontdek de leukste uitstapjes tijdens Pasen!

Laatst gewijzigd: 2012-04-06 12:24:43 · Gepubliceerd: 2012-04-06 12:24:43 - 559