Haal de lente in huis

Fair aan de Maas brengt je naar Frankrijk

Fair aan de Maas Nieuws door

archief oud artikel 19 april 2012 Natuur Mijnsheerenland, Zuid-Holland De lente lijkt deze week ver te zoeken, maar DagjeWeg.NL heeft een oplossing. Haal de lente zelf in huis met de Fair aan de Maas. Bloemen, plantjes en overal gezellig terrasjes, zet de zonnebril maar vast op!

Denk eens aan van die gezellige Franse of Italiaanse markten. Kraampjes vol antiek, bijzondere sieraden, lekkere hapjes en mediterraanse muziek. Zin om dat zomerse gevoel nu al te beleven? Kom dan naar Fair aan de Maas. Het groene Recreatieoord Binnenmaas is de bestemming van deze gezellige buitenfair. Hier kun je niet weggaan, zonder iets mee te nemen. Van antiek tot bloemen en planten, van mode en sieraden tot kunst en van decoratie tot culinaire hoogstandjes.

Chocola en berglama's

Maar er meer. Er lopen alpaca's (berglama's) rond, je kunt er leren boogschieten, chocola versieren en ontdekken welke kledingstijl het beste bij je past. Kinderen kunnen hier spelen, schilderen en knutselen, terwijl vader en moeder over de fair struinen.

Muziek maakt het helemaal af. Een vrouw in een roze sprookjesjurk speelt viool en een jazzband laat jazzy nummers horen, terwijl de bandleden over het terrein lopen.

Fair aan de Maas duurt nog tot en met 22 april 2012 en is elke dag te bezoeken tussen 10:00 uur en 18:00 uur. Volwassenen betalen € 10,-, kinderen mogen gratis naar binnen.

Boogschieten, chocola versieren en genieten
Vind nog veel meer leuke fairs op de kalender van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2012-05-01 09:01:26 · Gepubliceerd: 2012-04-18 14:25:17 - 567