Zandsculpturen bewonderen

Leuke activiteiten bij Zandsculpturen Festival Winterswijk

Dagje weg in de zomervakantie Nieuws door

archief oud artikel 22 juli 2012 Toerisme Winterswijk, Gelderland Bergen zand en hopelijk veel zon. Dat is het Zandsculpturen Festival Winterswijk! Bewonder de prachtige kunstwerken gemaakt uit talloze zandkorrels en doe mee aan de leuke activiteiten die dagelijkse georganiseerd worden.

Reusachtige dinosauriërs met stevige kaken van zand torenen boven de andere sculpturen uit. Met een stralende zon en zachte temperaturen is het een goede dag om Zandsculpturen Festival Winterswijk eens te bezoeken. Tientallen zandsculpturenbouwers uit de hele wereld hebben ruim vijfhonderd ton zand omgevormd tot echte kunstwerken. Bewonder de indrukwekkende bouwwerken, maar beleef nog veel meer op het festivalterrein. Dagelijks staan er andere leuke activiteiten op het programma. Zo krijgen kinderen de gelegenheid om een leuke workshop te volgen, toont een zandkunstenaar de fijne kneepjes van het vak en staat er een oldtimershow.

Praktische informatie

De workshop voor kinderen op zondag 22 juli en maandag 23 juli, begint om 13:00 uur en eindigt rond 17:00 uur in een tent op het Horecaplein. Deelname aan de les kost € 1,00 per gemaakte sleutelhanger. Zandsculpturen Festival Winterswijk is te bezoeken tot eind augustus. Toegangskaartjes kosten € 8,50 voor volwassenen, kinderen betalen € 5,00 per persoon. Een gezinskaart voor twee volwassenen met maximaal drie kinderen kost € 25,00 en een passe-partout € 25,00.

Nog op zoek naar een leuk dagje uit tijdens de zomervakantie? DagjeWeg.NL biedt inspiratie.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:39 · Gepubliceerd: 2012-07-20 17:08:00 - 1815