1

Overleef in de jungle

Spannende kinderactiviteiten over de tropen

De Orchideeën Hoeve Nieuws door

archief oud artikel 23 juli 2012 Toerisme Luttelgeest, Flevoland De jungle is een plek vol gevaren, maar ook vol mooie planten en dieren. Beleef een echte Expeditie Robinson bij de Orchideeën Hoeve en ontdek wat er groeit en bloeit in de tropen en hoe de natuur kan helpen bij het overleven in het wild.

Neem de kinderen mee voor een spannende dag in de Orchideeën Hoeve. In de spannende jungle bloeit en groeit van alles! Ga op ontdekkingstocht en ervaar hoe de natuur je kan helpen om te overleven in de jungle. Zo zijn er planten die eetbaar zijn of die je beschermen tegen regen en kou. Bouw een pijl en boog of een hengel om zelf eten te vangen. Ook leuk is het maken van een tropische panfluit die voor een vrolijke noot zorgt, zelfs in de gevaarlijkste jungle.

Ook voor (groot)ouders!

Terwijl de kids druk bezig zijn met hun ontdekkingstocht, is het de taak aan de ouders om een vuurtje te stoken. Natuurlijk zonder aansteker of lucifers! Wanneer er een lekker vuurtje knappert, gaat het mais ploppen en wordt het lekker smullen in de tropen. De allerkleinsten spelen in het Mangrovebos Speelparadijs. Een waterrijke binnenspeelplaats, waar ze prachtige dierenmaskers mogen beschilderen.

Praktische informatie

De workshop S.O.S. overleven in de jungle S.O.S, wordt gegeven op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag om 13:30 uur. De kosten zijn €4,95 per kind, inclusief materiaal. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel aanbevolen en kan via de Orchideeën Hoeve. De workshop draait van 21 juli tot en met 2 september.

Ontdek de leukste activiteiten in de zomervakantie!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 23 juli 2012 - 751