NK Pitch&Putt

Pitch&Putt Golf Rhoon |  
Persbericht door

Pitch & Putt Golf Rhoon

27 augustus 2012 Sport Rhoon, Zuid-Holland Op zondag 9 september 2012 wordt het Nederlands Kampioenschap Pitch&Putt Strokeplay gespeeld op de golfbaan van Pitch&Putt Rhoon. Het belooft een spannende dag te worden waarbij de topspelers van Nederland alles uit de kast halen!

Pitch&Putt Golf Rhoon staat garant voor spanning

Eigenaar Remco Abel geeft aan: "We verwachten een spannend kampioenschap, daar de beste spelers van Nederland komen én omdat Pitch&Putt Rhoon bekend staat om zijn uitdagende baan. Hoewel wij pas 3 jaar open zijn, is het nu al een volwassen baan in een mooie parkachtige omgeving met veel bomen en groen. We hopen dat er heel veel enthousiaste mensen naar de baan in Rhoon (naast de jachthaven van Rhoon) komen om de top van Nederland aan te moedigen. Vanaf de uitgebreide terrassen van 'Abel. Grand café restaurant' heeft iedereen een schitterend uitzicht op de baan en de activiteiten van de spelers."

Kijk voor meer informatie op www.pitch-putt.nl/rhoon.

Over Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen. De geoefende golfer kan middels Pitch&Putt Golf het "korte werk" verbeteren. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Een dure uitrusting hoeft niet te worden aangeschaft. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, is bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie over Pitch&Putt Golf: www.pitch-putt.nl of www.balletjeslaan.nl.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-08-27 09:52:43 - 224