1

Kom naar het Glazen Huis

Elke zes seconden sterft er een baby

Glazen Huis in Enschede Nieuws door

archief oud artikel 18 december 2012 Opmerkelijk Enschede, Overijssel Kom vandaag naar de Oude Markt in Enschede, de plek waar dit jaar het Glazen Huis staat. Drie dj's van 3FM blijven tot kerstavond in het huis en halen geld op voor het Rode Kruis. Vraag een plaat aan en steun het goede doel!

De djs Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra zitten tot kerstavond in het Glazen Huis in Enschede. Serious Request is een initiatief van radio 3FM en het Rode Kruis waarbij enkele dj's een week zonder eten opgesloten zitten in het Glazen Huis. Ook blijven er een paar andere bekende gezichten slapen, zoals Johnny de Mol, Roel van Velzen, Frans Bauer en Gers Pardoel.

Elke 6 seconden sterft er een baby

De negende editie van het jaarlijkse evenement 3FM Serious Request, vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten. Miljoenen baby's die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Elke 6 seconden sterft er een baby. De drie dj's in het Glazen Huis proberen dit jaar voor de baby's zoveel mogelijk geld op te halen.

Bijzondere activiteiten

Door het hele land worden de leukste, ontroerendste en meest unieke activiteiten georganiseerd. Iedereen wordt namelijk opgeroepen om zelf iets te ondernemen waarmee geld wordt opgehaald voor Serious Request 2012. Verkoop bijvoorbeeld je oude mobiele telefoon of haal geld op met je school. Kom in actie voor Serious Request!

Vind nog veel meer activiteiten in Enschede!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-12-17 12:18:06 - 762


-advertentiepositie-