1

Leuke tip voor de kerstdagen

Huis Verwolde   Nieuws door

archief oud artikel 25 december 2012 Cultuur Laren, Gelderland Cadeautjes uitgepakt en een lekker plakje kerststol met roomboter achter de kiezen? Zet dan koers naar Huis Verwolde voor een heerlijk tochtje op een ezel.

Geen zin om onderuitgezakt op de bank de film Home Alone te kijken? Dan heeft de redactie van DagjeWeg.NL een leuke tip voor de kerstdagen in petto: Huis Verwolde is helemaal gehuld in kerstsferen. Op het voorgazon van het huis staat een prachtig verlichte kerstboom en rond het gazon staan vuurkorven om even lekker op te warmen. Midwinterhoornblazers maken de kerstsfeer compleet!

Wat is er te doen?

Kinderen kunnen boven een vuurkorf broodjes bakken aan een stok en een ritje maken op een ezel. Ook is er een leuke kerstpuzzeltocht door de tuin. Daarnaast zijn alle kamers van Huis Verwolde tijdens de kerstdagen toegankelijk. In de bibliotheek is een leuke huiskamerexpositie van bijzondere kersticonen. En in de Chinese Kamer zijn elke dag tussen 12:00 uur en 17:00 uur bijzondere kerstconcerten.

Natuurlijk zijn er ook lekkere winterse hapjes. In het Koetshuis staan kommen warme erwtensoep klaar en natuurlijk ook liters warme chocolademelk. DagjeWeg.NL wenst iedereen fijne kerstdagen!

In het Koetshuis staan kommen warme erwtensoep klaar
Op DagjeWeg.NL vind je nog veel meer leuke tips voor de kerstvakantie!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-12-18 12:21:34 - 1179