Voordelig naar Toverland

Toverland |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Lagere entreeprijzen voor Toverland tot en met eind maart

10 januari 2013 Toerisme Sevenum, Limburg Een gouden tip voor de komende saaie maanden: ga naar Toverland! Het attractiepark in Sevenum hanteert de komende maanden een flink lager tarief. Helaas zijn de achtbanen dicht, maar in het volledig overdekte Land van Toos is vooral voor de kleintjes genoeg te beleven.

De spannende achtbanen, de paarden van Ithaka en het schommelschip genieten deze maanden van een welverdiende winterslaap. Maar niet overal heerst de diepe rust. In het gezellige Land van Toos zijn bezoekers gewoon welkom. Voor een redelijke toegangsprijs is Toverland ook in deze koude maanden een leuk en vooral behaaglijk dagje uit. Het Land van Toos is namelijk compleet overdekt, zodat alle kinderen zonder regenjassen en dikke mutsen de attracties kunnen verkennen.

Het Land van Toos in Toverland

Het Land van Toos in het Limburgse Toverland is onlangs compleet vernieuwd met nieuwe geveltjes, een plein en een restaurant. Kinderen spelen hier lekker binnen, bijvoorbeeld in de Softplay. Dit is een klimkasteel vol verrassingen! Ook leuk is Klimhoed: een enorme hoed waar iedereen op mag klimmen. Wie komt er op de top? In het Toverhuis proberen de kleine magiërs hun toverkunsten uit en de Sim Sa la Swing zwiert rond en rond met de kleine passagiers. Zelfs nu alleen het Land van Toos maar open is, weet Toverland gezinnen best een dagje te vermaken!

Bezoekersinformatie

Toverland winter indoor.
Van 7 januari tot en met 28 maart 2013.
Toegang: € 9,50 voor volwassenen en kinderen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-01-07 09:46:25 - 891