Dieren in de spotlights tijdens het Animal Event!

Animal Event 2015 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Animal Event: alles voor echte dierenliefhebbers

8 mei 2015 Natuur Hilvarenbeek, Noord-Brabant Waar je ook kijkt, je ziet alleen maar dieren. Klein, groot, bekend en minder bekend. Beleef een bere-gezellige dag tussen de beesten tijdens het Animal Event!

Foto 1. Demonstraties, wedstrijden: de dieren staan in de spotlights! Foto: Animal Event

Demonstraties met dieren

De naam zegt het al: tijdens het Animal Event staan dieren centraal! Bewonder de meest uiteenlopende soorten huisdieren: natuurlijk zijn er honden en konijnen, maar ook roofvogels, reptielen en boerderijdieren. Het weekend staat bol van de leuke activiteiten, zoals een wedstrijd voor de leukste hondentruc. Neem je viervoeter mee en laat 'm jullie leukste kunstje doen! Of ga samen kanovaren. De hele dag door zijn er workshops voor jou en je dier, wedstrijdjes en demonstraties.

Dansende konijnen

Specialisten vertellen tijdens het Animal Event alles wat je wilt weten over de aanwezige dieren. Training, voeding en verzorging: het komt allemaal voorbij. Handig als je een huisdier wilt gaan aanschaffen, of als je al jaren een dier in huis hebt. Naast de basiskennis kun je ook leren hoe je een konijn leert dansen, een hond leert duiken of een paard leert liggen. Door de vele workshops, stands en bezienswaardigheden, zijn jij en je huisdier de hele dag zoet!

Praktische informatie

Animal Event 2015 wordt gehouden van 8 tot en met 10 mei, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het weekend vindt plaats op het terrein van Event Center Beekse Bergen.
Foto 2. Kun jij een een leuk kunstje met je hond? Doe mee met de wedstrijd! Foto: Animal Event
Foto 3. Er zijn ook iets ongewonere huisdieren... Foto: Animal Event

Laatst gewijzigd: 2015-05-06 16:12:53 · Gepubliceerd: 2015-05-06 16:07:36 - 446