Zweef door Toverland

Laat je betoveren in Attractiepark Toverland |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Zweefmolen Djinn is een nieuwe attractie voor ouders en kinderen samen!

15 december 2015 Toerisme Sevenum, Limburg Zweven door de lucht bij Attractiepark Toverland! Het pretpark is een attractie rijker! De nieuwe zweefmolen Djinn is vanaf vandaag open. Een attractie met een Oosters tintje én met plaatsen voor volwassenen en kinderen. Zo kunnen ouders en kinderen samen van Djinn genieten!

Foto 1. De nieuwe attractie heet Djinn en heeft een Oosters thema. Ontmoet de vier geesten die in de zweefmolen wonen!

Samen genieten van Djinn

Beleef de spannendste attracties in een magische omgeving! Achtbanen, wildwaterbanen, zweefmolens en nog veel meer. En vanaf 15 december heeft Attractiepark Toverland er een nieuwe aanwinst bij! Dan draait de langverwachte, nieuwe zweefmolen Djinn zijn eerste rondjes. Met zitjes voor in je eentje of met iemand samen en toegang voor kinderen vanaf één meter. Dan kunnen kleine en grote kinderen samen met hun ouders van Djinn genieten.

Tijdens de Magische Winterweken van 19 december tot en met 3 januari biedt Attractiepark Toverland extra entertainment:
  • 19 december - Optreden van B-Brave;
  • 23 december - Meet & Greet Snoopy;
  • 28, 29 en 30 december - Magische Winteravonden met zangkoren en illusionistenshow. Dan is Toverland tot 21:00 uur geopend en helemaal in winterse sferen.

Ontmoet Dabir, Bubbah, Tovar en Alimah

Er wonen vier geesten in Djinn en hun namen zijn bij een winactie bedacht door bezoekers zelf: Dabir (de gele geest), Bubbah (de blauwe geest), Tovar (de groene geest) en Alimah (de paarse geest). Attractiepark Toverland bestaat uit verschillende werelden, met allerlei thema's en speciale attracties. Djinn staat in het Land van Toos. De zweefmolen heeft een Oosters tintje, net als het hele gebied van het attractiepark. En je kunt er heerlijk Oosters eten! Zit het weer niet mee? Dat geeft niets, want het Land van Toos is overdekt.

Foto 2. Van links naar rechts: Dabir, Bubbah, Tovar en Alimah zijn de bewoners van Djinn.
Foto 3. Attractiepark Toverland heeft attracties waar volwassenen en kinderen samen van kunnen genieten.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-12-15 10:59:43 · Gepubliceerd: 2015-12-14 12:04:34 - 308