Creatievelingen alert: Hand Hobby Creadagen

Laad je zakken vol en ga thuis aan de slag!

Bezoek de Hand Hobby Creadagen Nieuws door
Foto 1. Houden de kids niet van shoppen? Dan gaan ze lekker knutselen! Foto: TT Hall Assen.

archief oud artikel 25 februari 2016 Toerisme Assen, Drenthe Beginnen jouw handen ook al te jeuken bij het zien van zoveel creativiteit? Bezoek de Hand Hobby Creadagen van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari. Je vindt hier alles om zelf thuis aan de slag te gaan, of je nu schildert, kaarten maakt of cupcakes bakt. Shoppen maar!

Van stofjes tot schilderspullen

Je kijkt hier je ogen uit! Zoveel kraampjes met allerlei hobbymaterialen heb je waarschijnlijk nog nooit bij elkaar gezien. De grote TT Hall in Assen staat tijdens de Hand Hobby Creadagen bomvol alles op het gebied van creativiteit. Voel met je handen eens aan zo'n gladde stof of laat een satijnen lintje door je handen glijden. Of houd je van schilderen en loop je meteen door naar de kraampjes met kwasten en canvas? Thuis mooie dingen maken is met al deze materialen niet zo moeilijk. Laad je zakken maar vol!

Kinderen rennen naar de knutseltafel

DIY: Maak iets moois tijdens een workshop

Krijg je van al die leuke spullen op de Hand Hobby Creadagen zin om zelf je handen te laten wapperen? Dat kan tijdens een workshop. Er staan verschillende stands waar je zelf iets kunt maken. Pak snel die kwast op en schilder een prachtig schilderij, met natuurlijk nieuw geleerde technieken. Wil je liever een mooie ketting? Dan loop je snel door naar de workshop sieraden maken!

Workshops voor de kids

De meeste kinderen houden niet zo van shoppen, maar hier hoeven ze niet bang te zijn dat ze alleen maar langs kraampjes slenteren! Terwijl de ouders hun inkopen doen of een workshop volgen, hebben de kids hun eigen workshop. Kleien, een sleutelhanger maken of je eigen spaarvarken schilderen. Met zo'n zelfgemaakt spaarvarken, is sparen opeens heel leuk!

Bijkomen met een kopje koffie

Moe geworden van al dat slenteren? Tijd om even uit te blazen met een lekker kopje koffie of thee met een koek. Plof gezellig met je vriendinnen neer op het horeca terras en geniet van iets lekkers. Om daarna weer vol goede moed verder te gaan natuurlijk!

Foto 2. Creatief shoppen op de Hand Hobby Creadagen. Foto: TT Hall Assen.

Laatst gewijzigd: 2016-02-25 09:39:15 · Gepubliceerd: 2016-02-23 10:11:20 - 1515