Ontmoet de paashaas in de Orchideeën Hoeve!

Vier de vrolijke paasdagen in de Orchideeën Hoeve

Vier Pasen in de Orchideeën Hoeve Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Ontmoet de paashaas in de jungle! Foto: Orchideeën Hoeve.

archief oud artikel 21 maart 2016 Toerisme Luttelgeest, Flevoland Kom je ook Pasen vieren in de jungle? Ga mee op avontuur in de Orchideeën Hoeve, vanaf vrijdag 25 tot en met maandag 28 maart. Ontmoet nieuwsgierige aapjes, kleurige vlinders en ga op een speurtocht door de natuur. Wie weet hoeveel lekkere paaseitjes je tijdens je ontdekkingsreis van de paashaas krijgt!

Op avontuur met de paashaas

Ontdek alle verborgen schatten uit de tropen in de Orchideeën Hoeve. Bij die verborgen schatten horen natuurlijk ook de lekkere paaseitjes. Die hoef je niet zelf te zoeken, je krijgt ze van de paashazen die rond huppen! Je komt van alles tegen wanneer je rent, wandelt of rijdt over kronkelpaden, bruggetjes en wilde paden. In de stralende lentezon schitteren duizenden orchideeën en slingeren roodbuiktamarins boven je hoofd van tak naar tak. Ergens in de verte vliegt een grappige lori voorbij. Samen met de paashaas geef je de spannende riviermonsters iets te eten - en smul je zelf van chocolade-eitjes.

Het hele paasweekend is de Orchideeën Hoeve geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Reserveren voor een bezoek aan de tuinen is niet noodzakelijk. Bekijk meer informatie over het paasweekend in de Orchideeën Hoeve.

Ontrafel het grote geheim

Lukt het jou om het mysterie van de jungle te ontrafelen? Ga samen met Ranger René op onderzoek uit in het groene hart van de Orchideeën Hoeve. Deze nieuwe speurtocht heet 'Het grote junglegeheim' en is gratis verkrijgbaar bij aankoop van een entreebewijs voor kinderen. Is alleen zo'n zoektocht voor jou niet genoeg spanning? Kom dan in het paasweekend tussen 11:30 uur en 14:00 uur naar de Meet & Greet met Junglegeheimen! Hier zie je sissende slangen, vleesetende planten en kriebelige vogelspinnen! Op zaterdag 26 maart kun je je laten omtoveren tot een prachtige vlinder. Vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur staan er schminkers klaar om je te transformeren!

Zin in een lekker paasontbijtje? Schuif op beide paasdagen tussen 09:00 uur en 10:30 uur aan in de tropische serre voor een luxe ontbijt! Na de maaltijd mogen kindjes een pasgeboren vlinder loslaten in de vlindertuin. Let op: reserveren voor dit ontbijt is verplicht! Dat kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl.
Foto 2. Hoeveel eitjes eet jij op? Foto: Orchideeën Hoeve.
Foto 3. Vier een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve! Foto: Orchideeën Hoeve.
Foto 4. Ga samen op onderzoek uit in de jungle. Foto: Orchideeën Hoeve.
Foto 5. Sommige dieren komen wel érg dichtbij! Foto: Orchideeën Hoeve.

Laatst gewijzigd: 2016-03-29 07:05:02 · Gepubliceerd: 21 maart 2016 - 1030