Reis mee met de Luxe Lunch Express

Welkom aan boord en eet smakelijk!

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Nieuws door
Foto 1. Op reis met de Luxe Lunch Express. Proost! Foto: Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.

archief oud artikel 24 april 2016 Toerisme Hoorn, Noord-Holland Samen smullen van lekker eten en drinken terwijl je langs historische plekken reist en van prachtige uitzichten geniet. Stap aan boord van de Luxe Lunch Express van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. Reis in ouderwetse stijl van Hoorn naar Medemblik en weer terug, door kleurrijke tulpenvelden en met een goedgevulde maag!

Maak een nostalgische reis

Grote kans dat je nog nooit op zo'n speciale locatie van een luxe lunch hebt genoten. Museumstoomtram Hoorn-Medemblik biedt sinds kort een luxe tramreis in de stijl van de jaren twintig. Met de Luxe Lunch Express reis je van Hoorn naar Medemblik en krijg je onderweg een luxe lunch. De rijtuigen zijn meer dan honderd jaar oud en worden voorgetrokken door een ouderwetse stoomlocomotief. Het menu is typisch West-Fries en het uitzicht op de omgeving is magisch. Het personeel vertelt je van alles over wat er te zien is en onderweg stopt de stoomtram op het station van Wognum uit 1887. Met al die historie en luxe krijgt de reis een hoog Agatha Christie gehalte! Maar dan zonder de misdrijven, uiteraard.

Wat staat er op het menu?

Het menu van de Luxe Lunch Express is eigenlijk een combinatie van een luxe lunch en een gezonde high tea. Bij ontvangst krijg je een glaasje huisaperitief. Daarna gaat en het fluitsignaal en stap je aan boord van de oude stoomtram. Aan boord krijg je vooraf bloemkoolsoep met truffel, plus stokbrood en boter. De volgende gang bestaat uit belegde minibolletjes, een sandwich van boerenbrood en luxe vleeswaren, West-Friese krentenmik en een muffin. Als toetje krijg je een salade van seizoensfruit. Bon app├ętit!

Handig om te weten

De Luxe Lunch Express vertrekt op de volgende zondagen in 2016:
  • 8 mei
  • 15 mei
  • 12 juni
  • 21 augustus
  • 28 augustus
  • 25 september
  • 16 oktober
Interesse? Reserveer op tijd een plekje.
Foto 2. Geniet tijdens de reis van heerlijke hapjes en drankjes. Foto: Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.

Laatst gewijzigd: 2016-04-20 13:17:09 · Gepubliceerd: 24 april 2016 - 1481