Shoppen in een kasteel tijdens de Exclusive Spring Fair

De nieuwe voorjaarsfair op Kasteel Groeneveld

Exclusive Spring Fair in Baarn   Persbericht door
Foto 1. Shop in luxe ruimtes en geniet van de Exclusive Spring Fair op Kasteel Groeneveld. Foto: Exclusive Spring Fair 2017.

archief oud artikel 31 maart 2017 Toerisme Baarn, Utrecht Het perfecte uitje tijdens de paasdagen: de nieuwe binnen- en buitenbeurs Exclusive Spring Fair. Het landgoed van Kasteel Groeneveld is bezaaid met kraampjes, entertainment en allerlei hebbedingen voor in huis en tuin. In het kasteel zelf zijn drie etages gevuld met shops, themakamers en eetkraampjes. Leuk om met je vriendinnen, zussen of moeder te shoppen in het kasteel én te dwalen door de statige tuinen! De beurs wordt voor het eerst gehouden op 14 tot en met 17 april.

Shoppen in Kasteel Groeneveld

Op de Exclusive Spring Fair laten ruim honderd exposanten hun mooiste producten zien op een betoverende locatie. In het kasteel loop je van thema naar thema. Verschillende kamers zijn ingericht met exclusieve interieurs, bijzondere antiquiteiten, kunst, unieke juwelen en horloges, droomvakanties en nog veel meer. In de tuin van het kasteel draait alles om het buitenleven. Ontmoet tuinarchitecten en hoveniers en bewonder tuinmeubelen, hottubs en andere tuindecoraties. En natuurlijk is er lekker eten: er zijn verschillende buitenkeukens in de kasteeltuin. In het overdekte Deli Food Paviljoen proef je bijvoorbeeld biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen uit binnen- en buitenland.

Tip: leuk als gezinsuitje

De nieuwe beurs is leuk voor het hele gezin. Op de zolder van het kasteel is de tentoonstelling De dieren van Fiep te zien. In deze tentoonstelling ter ere van de honderdste verjaardag van Fiep Westerdorp ontdekken kinderen de natuur in de wereld van Fiep. Duik in de wereld van beroemde karakters als Jip & Janneke: leuk voor de kleintjes en een vleugje nostalgie voor de ouders. Je kunt dus gerust met het hele gezin de Exclusive Spring Fair bezoeken tijdens de paasdagen!

Wat, waar en wanneer

  • Locatie: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn
  • Data: Vrijdag 14 tot en met maandag 17 april 2017
  • Openingstijden: Dagelijks van 10:00 uur tot 18:00 uur
  • Entreeprijs: Online € 10,- per persoon. Aan de kassa € 12,50 per persoon
  • Kinderen van vier tot veertien jaar betalen € 2,50 entree per persoon
  • Parkeren: Gratis parkeren
  • Meer informatie op www.exclusivespringfair.nl
Foto 2. Geniet van lekker eten, mooie winkels en entertainment tijdens de Exclusive Spring Fair in Baarn. Foto: Exclusive Spring Fair 2017.
Foto 3. Een nieuwe binnen- en buitenbeurs op een betoverende locatie: Kasteel Groeneveld. Foto: Exclusive Spring Fair 2017.
Foto 4. Geniet in het overdekte Deli Food Paviljoen van biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen uit binnen- en buitenland. Foto: Exclusive Spring Fair 2017.

Laatst gewijzigd: 2017-03-31 11:58:00 · Gepubliceerd: 2017-03-31 11:49:33 - 1982