Bewonder kunst uit alle eeuwen bij Sculptures NOW

Sculptures NOW |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Vierdaagse kunstbeurs in Sparrendaal

31 augustus 2017 Cultuur Driebergen, Utrecht De herkenbare Griekse marmeren lichamen, een middeleeuws tafereel van steen en een hond in een kleurige badjas met een pistool in zijn poot: tijdens Sculptures NOW bewonder je talloze beeldhouwwerken uit de collecties van 25 nationale en internationale galeries en kunsthandelaren, variërend van middeleeuwse en Romeinse tot hedendaagse kunst. De locatie is het prachtige landgoed Sparrendaal. Kom langs tussen 14 en 17 september en geniet van alle prachtige sculpturen!

Foto 1. Geniet van beeldhouwkunst uit de geschiedenis. Foto: Sculptures NOW

Beeldhouwkunst van alle eeuwen

De beeldhouwkunst die Sculptures NOW tentoonstelt is behoorlijk divers. Naast Art Nouveau, Art Deco, hedendaagse en twintigste-eeuwse beelden is er ook kunst uit onder andere de middeleeuwen, renaissance en barok te vinden. Of reis helemaal terug in de tijd bij de Griekse, Romeinse en Egyptische kunst van onder andere steen, brons, marmer en ivoor. Zit er iets moois voor je tussen? Dat komt goed uit: alle objecten zijn te koop.

Sprookjesachtige locatie

Kunstbeurs Sculptures NOW vindt plaats in Buitenplaats Sparrendaal, een historisch landgoed uit de achttiende eeuw. Dwaal door de prachtig gedecoreerde zalen waar de beelden en sculpturen van de deelnemers geëxposeerd staan. Ook in de tuin en op het voorplein vind je hedendaagse en antieke kunstobjecten en geniet je van een drankje of lunch.

Sculptures NOW: handig om te weten

  • Sculptures NOW is te bezoeken van donderdag 14 september tot en met zondag 17 september 2017 in Buitenplaats Sparrendaal. Op donderdag is de beurs geopend van 14:00 uur tot 20:00 uur, de andere dagen van 11:00 uur tot 18:00 uur;
  • Tijdens de online voorverkoop kost een ticket €12,50, aan de deur €15,-. Kinderen tot en met veertien jaar mogen gratis naar binnen;
  • Direct naast de locatie kun je gratis parkeren.
Foto 2. Het prachtige Sparrendaal. Foto: Sculptures NOW
Foto 3. Sculptures NOW laat een variëteit aan beeldhouwkunst zien. Foto: Sculptures NOW
Foto 4. Sparrendaal. Foto: Sculptures NOW

Laatst gewijzigd: 2017-09-04 14:28:05 · Gepubliceerd: 2017-05-23 11:08:49 - 327