1

Samen lekker luxe genieten op Sfeerbeurs LaTable

Kom naar dé lifestylebeurs van 't Gooi

Sfeerbeurs LaTable   Persbericht door
Foto 1. Doe inspiratie op voor een stijlvol thuis op Sfeerbeurs LaTable in Naarden-Vesting. Foto: Sfeerbeurs LaTable.

archief oud artikel 23 oktober 2017 Toerisme Naarden, Noord-Holland Al meer dan twintig jaar is de Sfeerbeurs LaTable hét lifestyle-event in de aanloop naar the most wonderful time of the year. Kom shoppen, lekker eten en genieten van een luxe dagje uit in de prachtige Grote Kerk in Naarden-Vesting. Doe inspiratie op op gebied van Home & Living, Fashion & Beauty, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel, Jewelry & Watches tot Food & Wines. Een glamoureus dagje uit met vriendinnen, zussen of als moeder-dochteruitje!

De Wondere Werelden van LaTable

Dit jaar is de luxe beurs net even anders dan anders. Op de beurs vind je namelijk meerdere nieuwe 'Wondere Werelden'. In aparte vleugels van de Grote Kerk vind je twee unieke ervaringen: de Wondere Wereld voor de Man en de Wondere Wereld voor de Vrouw. Doe samen inspiratie op om van jullie huis een echt stijlvol thuis te maken. In de WoonWereld en de BuitenWereld vind je luxe en eigentijds interieur en bewonder je de mooiste spullen voor in en om het huis.

Windowshoppen in stijl

De Wondere Werelden zijn niet de enige nieuwe onderdelen van Sfeerbeurs LaTable. Dit jaar staat bezoekers al bij de ingang een prachtige verrassing te wachten: de smaakvolle etalages. Hier zie je in een oogwenk wat je van de rest van de beurs kunt verwachten. Alles wat LaTable aan bijzonders te bieden heeft, bekijk je hier in een notendop. Deze mooie etalages alleen al zijn de moeite waard om de Grote Kerk in november met een bezoekje te vereren!

Voordelige vrijdag

Tip: als je dan toch de stijlvolle beurs bezoekt, ga dan op vrijdag 10 november. Op deze dag kunnen twee vrouwen Sfeerbeurs LaTable samen bezoeken voor de prijs van één. Dit scheelt je € 15,- in totaal. Mannen die op deze Vrouwendag de beurs na 17:00 uur bezoeken, mogen helemaal gratis naar binnen. Op deze manier kun je met het hele gezin voordelig van een luxe dagje uit genieten op Sfeerbeurs LaTable.

Praktische informatie

  • Waar? Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting;
  • Wanneer? Donderdag 9 tot en met zondag 12 november 2017;
  • Donderdag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Vrijdag van 10:00 uur tot 21:30 uur. Zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur;
  • Entree is € 12,50 in de online voorverkoop of met digitale kortingsbon of kortingskaart. Aan de kassa € 15,- per persoon;
  • Kinderen tot veertien jaar gratis entree;
  • Actie: op vrijdag 10 november is het Vrouwendag en hebben twee vrouwen entree voor de prijs van één. Mannen mogen op deze dag na 17:00 uur gratis naar binnen;
  • Gratis parkeren en gratis shuttleservice door BMW Ad Smelt;
  • Bekijk meer informatie over de La Table sfeerbeurs op de website.
Foto 2. De beurs is ideaal voor een dagje uit met vriendinnen en zussen of voor een moeder-dochterdag. Foto: Sfeerbeurs LaTable.
Foto 3. Het stijlvolle lifestyle-event vindt plaats in de Grote Kerk in Naarden-Vesting. Foto: Sfeerbeurs LaTable.
Foto 4. Nieuw dit jaar: de Wondere Werelden, waaronder de WoonWereld. Foto: Sfeerbeurs LaTable.

Laatst gewijzigd: 2017-10-20 14:47:34 · Gepubliceerd: 2017-10-20 12:04:41 - 447