Spectaculaire stuntshow in Avonturenpark Hellendoorn

Internationale atleten duiken van grote hoogte

High Dive Stuntshow 'De Drakenridders' Nieuws door
Foto 1. De High Dive Stuntshow van 2017. Foto: Avonturenpark Hellendoorn

archief oud artikel 9 juli 2018 Toerisme Hellendoorn, Overijssel Spanning en sensatie! De nieuwe High Dive Stuntshow 'De Drakenridders' van Avonturenpark Hellendoorn zorgt ervoor dat je deze zomer met samengeknepen billen op het randje van je stoel zit. Atleten, verkleed als ridders, springen en duiken van grote hoogte naar beneden.

Show voor families

De High Dive Stuntshow 'De Drakenridders' is dit jaar voor het eerst te zien in Avonturenpark Hellendoorn. Vorig jaar was er ook een High Dive Stuntshow, maar die ging over avonturiers. Bovendien heeft het openluchttheater een opknapbeurt gekregen afgelopen winter. De show wordt met een flinke dosis humor gepresenteerd door een team van internationale atleten. Zij wisselen trampolinesprongen en duiken in rap tempo met elkaar af. Het verhaal van De Drakenridders speelt zich af in de wereld van Hellendra, de gewetenloze draak van de attractie 'Het Drakennest'. Hellendra bewaart gestolen schatten in een verlaten kasteel. Lukt het de dappere ridders om deze schatten terug te veroveren met hun stunts? De hoogste duik, de echte 'high dive' is wel van vijfentwintig meter hoog! Bang hoef je niet te zijn; de show is juist bedoeld voor families.

Meer tips voor een dagje weg in de zomervakantie op DagjeWeg.NL! Check ook meteen DagjeWeg.NL Tickets voor uitjes met korting!

Zinderende zomeravonden

Er is nog veel meer te beleven in Avonturenpark Hellendoorn deze zomer! Zo is op 1, 8, 15 en 22 augustus het park langer open tijdens de vier Zinderende Zomeravonden. Op deze dagen zijn de attracties geopend tot 21:30 uur en wordt de dag om 21:45 uur knallend afgesloten met een bijzondere vuurwerkshow. Bovendien is er een nieuwe attractie bijgekomen in Dreumesland: een mini-pretpark met acht kleine attracties waarin kleine kinderen zich zelfstandig kunnen vermaken. Ook is er dit jaar een nieuwe show te zien in het Gouden Theater: over de vrolijke kok Kareltje en de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999. Samen beleven ze doldwaze avonturen!

Aquaventure Slidepark

Met de zomer op komst opent ook Aquaventura Slidepark haar deuren weer: een spectaculair waterpark met maar liefst elf waterglijbanen. Waan je op een tropisch eiland met je voeten op het zandstrand, helemaal in de sfeer door de palmbomen in het park. Voor kleine kids is er een waterspeeltuintje met kleine speeltoestellen. Het slidepark heeft een oppervlakte van vijfduizend vierkante meter en is daarmee de grootste van Nederland! Aquaventura Slidepark is geopend van 26 mei tot en met 30 september 2018. Entree bedraagt € 3,- en het park kan alleen bezocht worden bij een combinatiebezoek met het Avonturenpark.

Goed om te weten:

  • Wat? High Dive Stuntshow 'De Drakenridders';
  • Waar? In Avonturenpark Hellendoorn in Hellendoorn, Overijssel;
  • Wanneer? De show is te zien van 7 juli tot en met 2 september 2018, meerdere keren per dag. Het park is de meeste dagen geopend van 10:30 uur tot 17:30 uur;
  • Hoe duur? Een toegangskaartje voor het park voor volwassenen en kinderen kost € 23,50.
Foto 2. Roetsj van de glijbaan in Aquaventura Slidepark. Foto: Avonturenpark Hellendoorn

Laatst gewijzigd: 2018-07-11 13:30:13 · Gepubliceerd: 2018-07-04 16:06:55 - 1225