40 jaar Circustheater Zanzara in Doetinchem

Magische voorstelling Felix Terra vol theater, humor en circusacts

Felix Terra voorstelling Zanzara Redactioneel door
Foto 1. Acrobatiek, een spannend verhaal en een hoop humor bij de voorstelling Felix Terra van Circustheater Zanzara. Foto: Circustheater Zanzara

archief oud artikel 12 april 2024 Cultuur Doetinchem, Gelderland Circustheater Zanzara bestaat 40 jaar, en dat wordt groots gevierd in thuisstad Doetinchem met jubileumvoorstelling Felix Terra op 18, 19, 20 en 21 april! Verwacht een prachtig feest met veel humor, theater en indrukwekkende circusacts. Laat je met het hele gezin verrassen door de acteerprestaties, acrobatiek en kleurrijke kostuums, allemaal samengebracht in deze extra bijzondere voorstelling!

Het leven op de prairie

De voorstelling Felix Terra speelt zich af op de prairie, afgewisseld met een klein tentendorp en dan weer in de plaatselijke saloon. De rust in de kleine gemeenschap op de prairie wordt verstoord door een ambitieuze kolonel die hier per se een spoorlijn wil bouwen. Het moet nog maar blijken of daar wat van komt met zijn klunzige sergeant die zijn trompetter en springende trommelaar met zich meebrengt!

Foto 2. Een kijkje in het leven op de prairie en in de saloon met avontuurlijke circusacts. Foto: Circustheater Zanzara

Onrust in het dorp!

In het dorp op de prairie raken de bewoners helemaal van hun stuk door de kolonel en zijn sergeant! Onder andere de boer, boerin en de tentbewoners vinden het maar gek. Maar sommigen vinden het nieuwe koppel in het dorp toch best interessant. De mooie salooneigenares en haar knechtje, het muzikale personeel en de sheriff houden wel van wat afwisseling. De spanningen lopen soms op wat leidt tot een acrobatisch saloongevecht, een bewoonster die in een kist wordt opgesloten en een bediende die per ongeluk de saloon in brand steekt!

Foto 3. Circusacts met een knipoog en een glimlach. Foto: Circustheater Zanzara

Ervaren familiecircus

Kortom: dit wordt een originele en avontuurlijke circusact zoals je dat van Zanzara mag verwachten! Met de meeslepende live-muziek, getalenteerde acrobaten, regisseurs, muzikanten en kostuumontwerpers wordt dit een act om nooit te vergeten. Je gaat gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis na de voorstelling van dit typische familiecircus!

Foto 4. Meeslepende muziek en circusacts. Foto: Circustheater Zanzara

Handige informatie

  • Tickets koop je op de website van Zanzara. Voor kinderen is de toegangsprijs 15 euro, voor volwassenen 19 euro.
  • De voorstelling Felix Terra vindt plaats op de Varkensweide in Doetinchem
  • Je bent met je ouders, kinderen, opa's en oma's van harte welkom op 18 en 19 april om 19:00 uur en op 20 en 21 april om 15:00 uur!
Foto 5. Onrust op de prairie! Foto: Circustheater Zanzara

Laatst gewijzigd: 2024-04-10 16:21:03 · Gepubliceerd: 12 april 2024 - 300