Wijn-, kaviaar- en likeurproeverij

Voor meer informatie, inschrijving en een routebeschrijving kun je op deze site terecht. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

21 oktober 2004 Beetsterzwaag, Friesland Op zondag 14 november 2004 opent Culinair Friesland haar deuren voor een groots opgezet activiteiten programma met vele hoogtepunten. In Beetsterzwaag Friesland. Er kan o.a. wijn, sherry, kaviaar, likeur en portwijnen geproefd worden. Enkele hoogtepunten zijn; basiscursus wijnproeven, de finaleproeverij Noord-Nederlandse Huiswijncompetitie en een kaviaarproeverij.

Het programma

De beurs van 2004 is wederom groots opgezet, en voor alle onderdelen is inschrijving noodzakelijk. Hieronder vindt u alle programma onderdelen: - Finaleproeverij Noord-Nederlandse Huiswijncompetitie; - Proeverij Vinos de Jerez (sherry); - Kaviaarproeverij; - Finale Master of South American Wines; - Masterclass Santa Rita (Chileense wijnen); - Ambachtelijke genevers; - Verschillende proeverijen, waaronder olijfolie en portwijnen; - Graham’s Trophy 2005 (portwijncompetitie); - Presentatie van de nieuwe Chinese menukaart; - Mobiel proeven (wijnen).

Toegang

De beurs Culinair Friesland is voor iedereen toegankelijk, vanaf 18 jaar. Toegangsprijzen: euro 12,50 p.p.. Bezoekers die zich professioneel met wijn en gastronomie bezig houden kunnen het evenement gratis bezoeken. Zij moeten zich dan wel vantevoren aanmelden via de website. Culinair Friesland is een kans om je eens lekker te verdiepen in de wereld van de wijnen en alles wat daarbij hoort

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2004-10-21 13:04:51 - 1488