1

Uitstapjes vlakbij Escaperoom The Great Escape

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (0.29km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

Vergaderen in Hotel Fidder in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.39km)  -  Hotel Fidder is een fraai decor voor een zakelijke bijeenkomst in een gemoedelijke sfeer. Het familiehotel is herkenbaar aan de karakteristieke Jugendstilgevel.

Huur een bootje in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.45km)  -  Verken Zwolle vanaf het water in een fluisterbootje van BoothurenZwolle.nl. Vaar zelf of met een gids door de grachten van de Hanzestad.

Maak een rondvaart door Zwolle

zwolle, Overijssel (0.45km)  -  Maak een rondvaart door Zwolle en ontdek de mooiste plekjes van deze historische Hanzestad. Heerlijk in een open boot, met het zonlicht in je gezicht. Regent het? Geen nood, dan is de boot overdekt.

Libéma IJsselhallen Zwolle Zakelijk

zwolle, Overijssel (0.52km)  -  De IJsselhallen Zwolle liggen handig centraal in Nederland. Het complex heeft vier hallen, twee zalen en een restaurant. Deze grote beurs- en evenementenlocatie is uitermate geschikt voor allerlei activiteiten, van zakelijk tot sporttoernooi.

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (0.53km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

Galerie Delfi Form

zwolle, Overijssel (0.6km)  -  In een oud gildehuis, midden in het centrum van Zwolle, bevindt zich Galerie Delfi Form, waar diverse tentoonstellingen worden gehouden.

Eetcafé De Kleine

zwolle, Overijssel (0.61km)  -  In de schaduw van de Peperbus in Zwolle huist sinds 1935 Eetcafé De Kleine. Het is veruit het oudste familiecafé van Zwolle. Het café is smal maar verrassend diep. Geniet in de knusse ruimte van gezelligheid aan de bar of een lekker hapje.

Café Het Vliegende Paard

zwolle, Overijssel (0.66km)  -  In studentencafé Het Vliegende Paard is het elke dag feest! Een leuke ontspanning tussen alle studiedrukte door.

Café-Restaurant Bruut

zwolle, Overijssel (0.67km)  -  In Bar-Restaurant Bruut kun je terecht van de middag tot in de late uurtjes. Bruut is de plek in Zwolle om te eten, te drinken én te dansen. De gelegenheid richt zich vooral op jong-volwassenen van boven de twintig.

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.67km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.68km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

Rawwrr! Oog in oog met T. rex in Dinoland

zwolle, Overijssel (0.68km)  -  Dinoland is een avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin. Volg de spannende speurtocht langs meer dan vijftig levensechte dino's en graaf T. rex op uit het zand. In de wintermaanden deels open tijdens Winter Dinoland.

Varen door de grachten in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.69km)  -  Dobberen over de Zwolse wateren met De Otter! Bestuur zelf de boot of ga achterover zitten op comfortabele kerkbanken en bekijk Zwolle vanaf het water!

Pathé Zwolle

zwolle, Overijssel (0.72km)  -  Je geniet in Zwolle van de nieuwste films bij Pathé. Een perfecte afsluiter van een dagje shoppen!

Stadscafé en Restaurant Het Refter

zwolle, Overijssel (0.73km)  -  Stadscafé en Restaurant Het Refter zit in een prachtig pand, dat een van de oudste gebouwen van heel Zwolle is. Geniet hier van heerlijke sharing platters en lekkere speciaalbiertjes.

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (0.73km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

Café De Stoof

zwolle, Overijssel (0.8km)  -  Café De Stoof is een gezellig, bruin café in Zwolle aan de Oude Vismarkt. Lekker darten of 's zomers op het terras hangen.

Fietsjoe - Tour door Zwolle

zwolle, Overijssel (0.8km)  -  Fietsen met een dak! Ervaar het in Zwolle en stap op een fietsjoe of een tandem. Leuk voor een kinderfeestje, familiedag of trouwerij.

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (0.97km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

Dominicanenklooster Zwolle

zwolle, Overijssel (0.97km)  -  Aan de rand van het oude stadscentrum van Zwolle ligt het Dominicanenklooster. Dit bewoonde 'huis' is dagelijks open voor belangstellenden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escaperoom The Great Escape