Uitstapjes vlakbij Escaperoom The Great Escape

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (0.29km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

elke dag geopend 

Vergaderen in Pillows Grand Hotel Ter Borch

zwolle, Overijssel (0.38km)  -  Midden in het oude centrum van Zwolle ligt Pillows Grand Hotel Ter Borch. Het gebouw beschikt over drie fraaie salons die geschikt zijn voor zakelijke meetings.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 - 42 56 789 

Vergaderen in Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

zwolle, Overijssel (0.39km)  -  Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle ligt op een ideale locatie tussen de Randstad en het Noorden. In de vergaderzalen zijn alle faciliteiten aanwezig.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 333 33 68 

Vergaderen in Hotel Fidder in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.39km)  -  Hotel Fidder is een fraai decor voor een zakelijke bijeenkomst in een gemoedelijke sfeer. Het familiehotel is herkenbaar aan de karakteristieke Jugendstilgevel.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 - 42 18 395 

Huur een bootje in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.45km)  -  Verken Zwolle vanaf het water in een fluisterbootje van BoothurenZwolle.nl. Vaar zelf of met een gids door de grachten van de Hanzestad.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober 

Maak een rondvaart door Zwolle

zwolle, Overijssel (0.45km)  -  Maak een rondvaart door Zwolle en ontdek de mooiste plekjes van deze historische Hanzestad. Heerlijk in een open boot, met het zonlicht in je gezicht. Regent het? Geen nood, dan is de boot overdekt.

gesloten, open van  1 april t/m 30 oktober, 12:30 uur 

Museum de Fundatie - met prachtig uitzicht over Zwolle!

zwolle, Overijssel (0.5km)  -  In het prachtige Paleis aan de Blijmarkt bevindt zich Museum de Fundatie. Neem een kijkje in dit moderne museum in de Hanzestad en geniet van een prachtig uitzicht over de binnenstad van Zwolle.

's maandags gesloten 

Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle

zwolle, Overijssel (0.52km)  -  Geniet van 17 december tot en met 5 maart van grote, realistische en unieke ijsbeelden op het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. IJskunstenaars van over de hele wereld komen naar Zwolle om hun beste werk tentoon te stellen. Koop je tickets...

geopend, seizoen: open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (0.53km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

's zondags gesloten 

Herman Brood Experience

zwolle, Overijssel (0.54km)  -  In de Herman Brood Experience duik je in het turbulente leven van de rock 'n roll-ster.

lang weekend (vr za zo) 

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en De Spiegel

zwolle, Overijssel (0.54km)  -  Zin in een avond cultuur snuiven? Theaters Odeon en De Spiegel in Zwolle zijn hiervoor de ultieme plek. In beide theaters is voor iedere smaak een voorstelling te vinden.

elke dag geopend 

Galerie Delfi Form

zwolle, Overijssel (0.6km)  -  In een oud gildehuis, midden in het centrum van Zwolle, bevindt zich Galerie Delfi Form, waar diverse tentoonstellingen worden gehouden.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Peperbus - Onze Lieve Vrouwetoren

zwolle, Overijssel (0.6km)  -  De Peperbus is al van ver te zien. Het is het bekendste bouwwerk van Zwolle. Beklim al haar treden en geniet van een prachtig uitzicht!

's zondags gesloten 

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.67km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.68km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 422 48 23 

Rawwrr! Oog in oog met T. rex in Dinoland

zwolle, Overijssel (0.68km)  -  Dinoland is een avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin. Volg de spannende speurtocht langs meer dan vijftig levensechte dino's en graaf T. rex op uit het zand. In de wintermaanden deels open tijdens Winter Dinoland.

gesloten, open van  2 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Varen door de grachten in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.69km)  -  Dobberen over de Zwolse wateren met De Otter! Bestuur zelf de boot of ga achterover zitten op comfortabele kerkbanken en bekijk Zwolle vanaf het water!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 04 36 37 

Historisch Centrum Overijssel

zwolle, Overijssel (0.71km)  -  Kom alles te weten over de geschiedenis van Overijssel in het Historisch Centrum Overijssel.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Pathé Zwolle

zwolle, Overijssel (0.72km)  -  Je geniet in Zwolle van de nieuwste films bij Pathé. Een perfecte afsluiter van een dagje shoppen!

elke dag geopend 

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (0.73km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escaperoom The Great Escape